УГМК: Найбільш затребувані види продукції за січень 2014

УГМК: Найбільш затребувані види продукції за січень 2014

Маркетинговий центр АТ «УГМК » (« Українська гірничо- металургійна компанія») - позначив найбільш затребувані види продукції в основних галузях -споживачах сортового, листового прокату та трубної продукції за січень 2014
Найбільш затребуваною продукцією сортового прокату в січні в основних галузях -споживачах залишається арматура, що займає 26,4 % продажів УГМК. Частка куточка в структурі продажів в поточному місяці становить 19,2 %. Також затребуваним залишається швелер, що займає 24,9 %.
Найбільш затребуваним на ринку листового прокату був товстий лист (від 6 мм), ця продукція в структурі продажів УГМК займає 90,5 %, що на 0,9 п.п. вище рівня грудня. Менш затребуваним, по відношенню до минулого місяця, є тонкий лист ( 2-5,9 мм), на який припадає 7,2 %.
У трубному прокаті, як і раніше, найбільшим попитом користувалися електрозварні профільні труби. У продажах трубної продукції УГМК на них припадає 55,5 %. Ця частка в січні порівняно з груднем практично не змінилася ( -0,1 п.п.). Також затребуваними були електрозварні труби. На них довелося 34,4 % продажів, що на 6,8 п.п. більше ніж у грудні. Попит на водогазопровідні труби в січні знизився в порівнянні з попереднім місяцем на 3,5 п.п. до 8,2 %.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 11722