Чим займаються віконні компанії взимку
UMBG

Чим займаються віконні компанії взимку

Дуже запам'ятався один клієнт, Сергій. Він побудував будинок для своєї великої родини. Проект був продуманий від початку і до кінця. Усі розміри за допомогою дизайнерів дуже точно підігнані і затверджені. Господар хоче вікна з відмінними від середніх показниками енергозбереження, дружина - шпросси... Додамо ще до цього стіни з поризованного керамічного блоку і отримуємо задачу, яку потрібно вирішити до Нового року)

Наша команда відразу переступила до справи. Зібрали нараду, щоб колективно знайти правильне рішення для нашого рівняння. Було запропоновано багато варіантів, але одноголосно всі зупинилися на профілі Альфалайн, так як тільки вікна з такого профілю зможуть по максимуму виконати мету щодо зменшення тепловитрат в будинку. Тепер питання з монтажем, тут не допоможе стандартний підхід.. і ось рішення є - ін'єкційний склад! Тільки цей вид кріплення зможе надійно з'єднати в одне ціле вікна і стіни. У цьому нам допомогли партнери - компанія Хілті, з якою ми досить давно працюємо, адже тільки вони змогли запропонувати ін'єкційний склад, що відповідає всім нашим вимогам (міцність, легкість нанесення, а також температура, при якій його можна використовувати).

І ось з готовим рішенням йдемо до клієнта. Істотно полегшило діалог обставина, то Сергій підходив дуже вдумливо до процесу, переглянув дуже багато пропозицій і ознайомився з величезною кількістю матеріалів по вікнах. Після кількох зустрічей, демонстрацій і навіть запиту даних з технічних випробувань вікон з заводу! Сергій прийняв рішення - наші вікна - це те, що він шукав! Тепер залишається тільки питання з дизайном.. ось тут теж довелося «попітніти», знадобилося участь всієї родини. Кожне вікна в кожній кімнаті було обговорено, становище кожного шпроссів змінювалося кілька разів, але в підсумку довгої, копіткої роботи будинок знайшов свої «очі і вуха» у вигляді прекрасно сконструйованих, ідеально поєднуються, надійних і довговічних вікон Альфалайн. В черговий раз ми довели, що існує ідеальна пропорція ціна, якість, а головне - це задоволені клієнти.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+38 (44) 232-65-01
Ідентифікатор: 11741