Чернігівському СУПЕРМАРКЕТУ металу УГМК - 8 років

Чернігівському СУПЕРМАРКЕТУ металу УГМК - 8 років

8 років тому, 22 лютого 2006 року, було створено представництво ПЕРШОЇ мережі СУПЕРМАРКЕТІВ металу - УГМК-Чернігів.
Індивідуальний підхід до кожного покупця, а також професіоналізм співробітників дозволили Чернігівській регіональній філії зарекомендувати себе надійним партнером і, налагодити взаємовигідну співпрацю з провідними підприємствами області, серед яких: ПАТ «Завод металоконструкцій і металооснащення», ТОВ «Компанія СПОРТТЕХНІКА», ПрАТ «Чернігівський механічний завод», ДП «УкрСіверБуд» та інші. В цілому, за 2013 рік, Чернігівським регіональним філіалом було реалізовано понад п'ять з половиною тисяч тонн металопрокату.
«Уміння працювати з великими обсягами і складними проектами, можливість розміщення замовлення на комбінаті-виробнику, широкий асортимент прокату (більше 700 -та сортаментних позицій), і звичайно, гнучка цінова політика - це наші основні переваги в порівнянні з іншими металотрейдерами в регіоні.» - позначив директор Чернігівського регіонального філіалу УГМК Андрій Чернієнко.
В цілому, ПЕРША мережа СУПЕРМАРКЕТІВ металу УГМК налічує 30 торговельних майданчиків по всій Україні з ідентичним продуктовим сортаментом та стандартизованими супутніми послугами по всій мережі УГМК.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 11751