DEVI підвів підсумки 2013

У лютому на щорічному Дні дистриб'ютора Danfoss / DEVI було озвучено підсумки 2013 року, оголошені і нагороджені найуспішніші дистриб'ютори, представлені плани розвитку на 2014 рік.

2013 рік для напряму електричних кабельних систем DEVI був відзначений істотним зростанням продажів нагрівальних систем «DEVImat - Тепла підлога», смартрегулятора DEVIreg Touch, систем антизледеніння і снегостаіванія.
Керівник напрямку "Кабельні нагрівальні системи DEVI " компанії "Данфосс ТОВ" Віктор Драчук коментує: "У 2013 році стан будівельного ринку України дещо покращилося, хоч до докризового рівня він все ще не повернувся. Проте, в минулому році торгова марка DEVI не тільки зберегла за собою лідируючу позицію на ринку кабельних нагрівальних систем, а й збільшила займану частку ринку. У 2013 році відзначено зростання продажу в усіх регіонах України, найбільші показники зростання продемонстрували наші партнери в Центральному регіоні України і в Криму".
Протягом року традиційно проходили навчання інженерів, які є партнерами DEVI, було проведено ряд семінарів для монтажників у всіх регіонах України, а також заходи з розвитку роздрібних продажів систем "Тепла підлога". Велася активна робота з проектними та будівельними організаціями.
У 2013 році на український ринок були виведені такі нові продукти:
нагрівальні кабелі DEVIflex і DEVIsafe;
чорний смартрегулятор DEVIreg Touch.
Крім того, рік поклав успішний початок роботи DEVI з ТМ Thermon (США), відомим виробником саморегульованих кабелів.
Після сніжної зими 2012-2013 року виросли продажі обладнання для систем снегостаіванія. Як і раніше ростуть продажі тонких нагрівальних матів для внутрішніх установок.
Віктор Драчук: "Хочеться підкреслити, що в 2013 році Україна вийшла на 6 місце в світі з продажу кабельних систем ТМ DEVI і на 5 місце в світі з продажу смартрегуляторов DEVIreg Touch". Це результат активної роботи дистриб'юторів компанії, а також високої репутації бренду і відкритості компанії. Сьогодні DEVI є самим відкритим для комунікації зі споживачем брендом у своєму сегменті. Монтажники і кінцеві споживачі можуть отримувати оперативну інформацію про новини компанії та новинки продукції на сайті і в розсилці DEVI, в фейсбуці на сторінці DEVI, а також на спеціалізованому порталі IBud.ua".
У 2013 році в традиційному конкурсі DEVI "Кращий дистриб'ютор року" взяли участь 80 компаній України. Переможцями конкурсу, нагородженими поїздкою до Данії, стали компанії: ТОВ "Інженерні системи", ТОВ "НВЦ Вертикаль", і ТОВ "Ромстал-Україна".
У 2014 році DEVI планує затвердити свої позиції і продовжити розвиток у вибраних і позначених вище напрямках.
День дистриб'ютора пройшов у конференц -залі ТРЦ "Більшовик" і зібрав понад 200 чоловік з усієї України. У рамках зустрічі дистриб'юторів компанії "Данфосс ТОВ" відбувся тренінг Михайла Вінницького (KMBS) "Сучасні методи просування, які дають результат".
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 11801