Компанія «Паритет» придбала єдиний на півдні України верстат з обробки композитних алюмінієвих панелей з ЧПУ LEPUS-I
Станок LEPUS-I для обработки композита

Компанія «Паритет» придбала єдиний на півдні України верстат з обробки композитних алюмінієвих панелей з ЧПУ LEPUS-I

Алюмінієва композитна панель (АКП) - це багатошаровий матеріал, що складається з осердя на основі пластику або мінерального наповнювача і листів облицювання з алюмінієвого сплаву, який має ідеально рівну поверхню. За рахунок своїх властивостей - це оптимальний матеріал для втілення будь-яких ідей, що має необмежені можливості формоутворення.

Що робить АКП таким унікальним?
Насамперед його довговічність, яка пояснюється стійкістю до дії агресивного зовнішнього середовища і УФ-випромінювання. Крім того композитні панелі володіють висока корозійна стійкість і термостійкість (діапазон застосування від мінус 50 С до плюс 70 С).
Також для композитних панелей характерна хороша шумо- і звукоізоляція, що дозволяє широко застосовувати даних матеріал у виготовленні навісних вентильованих фасадів, а також у приміщеннях, що вимагають ізоляції від зовнішніх джерел шуму, наприклад вокзалах, аеропортах.
Легкість в обробці ще одне безсумнівно важлива властивість матеріалу. Еластичність композиту дозволяє надавати йому будь-які форми за допомогою фрезерування, вальцювання, порізки. Висока міцність і пластичності матеріалу дозволяє виготовляти касети навіть радіальної форми.

У зв'язку з цим алюмінієві композитні панелі застосовуються при комплексному оформленні будівель і споруд, оформленні виставкових стендів, облицювання стін, установці розділових перегородок, виготовленні меблів, а також створення малих архітектурних форм.
Однак запорукою довговічності експлуатації композитних панелей є їх правильна обробка. Для того, щоб виключити дефект конструкцій, який стає наслідком ручної обробки панелей, необхідно звертатися в компанії, що використовують автоматичне обладнання. Компанія «Паритет» однією з перших на півдні України, яка впровадила на своєму виробництві верстат з ЧПК Lepus -I, який дозволяє обробляти композитні алюмінієві панелі.
Компанія надає послуги з:
• виготовлення фасадних касет з композитного матеріалу;
• фрезерування і розкрій листових матеріалів;
• збірці композитних панелей;
• проектування касет;
• виготовлення виробів будь-яких форм з композитного листа
Багаторічний досвід роботи на ринку компанії «Паритет», кваліфіковані фахівці та сучасне автоматичне обладнання дозволяє гарантувати неперевершена якість продукції. Компанія «Паритет» завжди готова допомогти своїм клієнтам у втіленні їх найсміливіших архітектурних фантазій, що є запорукою створення неповторних сучасних фасадів будинків.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 48 735 XX XX +380 48 735 3400
+380 48 735 XX XX +380 63 735 3400
+380 48 735 XX XX +380 482 341 107
Ідентифікатор: 11810