«РЕНОМЕ-партнер»: навчальний семінар із встановлення вікон для монтажників
«РЕНОМЕ-ПАРТНЕР»: навчальний семінар із встановлення вікон для монтажників

«РЕНОМЕ-партнер»: навчальний семінар із встановлення вікон для монтажників

Компанія «РЕНОМЕ-партнер» спільно з Академією Rehau 4 березня 2014 року провела навчальний семінар із замірів та встановлення віконних конструкцій. Понад 20 учасників заходу, монтажних бригад дилерів компанії та фахівців ТОВ «РЕНОМЕ-партнер» впродовж 6 годин покращували власні професійні вміння.
Метою семінару, що складався з двох етапів, було підвищення рівня роботи замірників i монтажних бригад, відпрацювання навичок монтажу,  зниження кількості рекламацій через неправильність розмірів та монтажу металопластикових конструкцій.
Першу, теоретичну частину, у переговорній залі групи компаній «РЕНОМЕ» провів технік компанії Rehau Олександр Манченко. Тут були розглянуті питання ведення переговорів та консультування клієнтів, правильності здійснення замірів, технології монтажу конструкцій, профілів та інше.
Практична частина проходила на території будівництва групи компаній «РЕНОМЕ» — житлового комплексу «Гетьман Виговський».

Майстер-клас з євро монтажу із застосуванням гідро- та паро- ізоляційних стрічок згідно норм ДБН проводили фахівці бригади №1 ТОВ «РЕНОМЕ-партнер» Юрій Шалений та Юрій Поліщук спільно з консультаціями від представника компанії «Солді і Ко» консультанта по Soudal Олексія Дорошенко.
«Встановлення віконних конструкцій потребує не лише правильного вибору способу закріплення, а й фахове виконання робіт. Лише таким чином можна уникнути тепловтрат, вуличного шуму в приміщенні, а також ушкоджень будівлі через утворення конденсату та грибка», — констатує Юрій Шалений.
Сподіваємось, що здобуті знання успішно використовуватимуться учасниками семінару на практиці, а це, в свою чергу, позначиться на кількості задоволених клієнтів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 362 62 XX XX +380 362 622 002
+380 362 62 XX XX +380 67 363 2057
+380 362 62 XX XX +380 362 622 002
Ідентифікатор: 11816