ТОВ «Паритет» доповнює асортиментну лінійку теплою дистанційною рамкою Rolltech Chromatech Ultra

Дистанційна рамка знаходиться між склом теплоізолюючої камери склопакета. Вона виконує такі функції:
• забезпечує однакову відстань між склом по всьому периметру склопакета;
• служить ємністю для гранул осушувача повітря (молекулярного сита);
• є первинним каркасом склопакета.
Багато видів дистанційних рамок, при всіх своїх перевагах, мають такий недолік, як висока теплопровідність. Це провокує таке явище, як "крайовий ефект" - утворення конденсату по краю склопакета з боку приміщення, в зимовий період.
Оптимальне рішення проблеми промерзання - застосування дистанційної рамки з нержавіючої сталі і твердого пластика (коефіцієнт теплопровідності 0,16 _0, 17 Вт/(м °С)), що дозволяє тримати оптимальний температурний режим на внутрішній поверхні вікна і уникати появи конденсату і інею при низьких температурах. Втрати тепла через дистанційну рамку Rolltech Chromatech Ultra в 10 разів нижче, ніж через звичайну алюмінієву дистанційну рамку.
Важливою вимогою до вузла з'єднання склопакета є міцність і температурна стабільність. Коефіцієнт лінійного розширення дистанційної рамки Rolltech Chromatech Ultra в 3,5 рази менше, ніж у алюмінієвої рамки. При використанні такої дистанційної рамки, в зоні кутових з'єднань склопакета виникає менше механічних напруг, що значно підвищує якість і довговічність склопакета.

Дистанційна рамка Rolltech Chromatech Ultra це:
- Міцність нержавіючої сталі в поєднанні з низькою провідністю пластика;
- Значне скорочення втрати тепла;
- Максимальне скорочення кількості конденсату на склі

Комплектуючи своє вікно теплою дистанційною рамкою, Ви отримуєте оптимальне рішення для максимальної довговічності склопакета!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 48 735 XX XX +380 48 735 3400
+380 48 735 XX XX +380 63 735 3400
+380 48 735 XX XX +380 482 341 107
Ідентифікатор: 11849