Елітна побутова хімія Mellerud та Mellerud Bio відтепер і в Україні

Елітна побутова хімія Mellerud та Mellerud Bio відтепер і в Україні

MELLERUD CHEMIE GMBH - німецька компанія з більш ніж 25 річною історією, що спеціалізується на розробці і виробництві елітних засобів побутової хімії з очищення та догляду.
Штаб компанії розташований в Brüggen Niederrhein (Німеччина), а команда складається з самих висококласних професіоналів у своїй галузі, які контролюють продукцію на предмет відповідності високим стандартам якості, і працюють над удосконаленням і розвитком нових продуктів.

Десятиліття науково-дослідних досягнень забезпечили технічну перевагу компанії, яка дозволяє залишатися на незмінно лідерських позиціях серед виробників побутової хімії.

Як відомо, на ринку багато різної універсальної побутової хімії, застосування якої охоплює рішення безлічі завдань, наприклад одне і те ж засіб використовується і для миття підлоги і для чищення варильної панелі і для безлічі інших операцій. Проте якість обробки такими засобами не завжди влаштовує споживачів, тому що виробник змушений йти на багато «компроміси» в розробці і виробництві універсальної продукції. Компанія MELLERUD розробляє вузькоспеціалізовані засоби для оптимального та якісного вирішення кожного завдання, будь то очищення швів від цвілі або очищення стекол камінів і печей. Фахівці компанії знайшли безліч рішень для різних побутових ситуацій, при цьому приділяючи одне з найважливіших місць турботі про навколишнє середовище, адже в основі хімічного складу побутової хімії MELLERUD - органічні кислоти. Лінійка продукції складається приблизно з 180 видів продукції, які всі без винятку засновані на власних передових розробках. Філософія фірми : "Ми виробляємо найсучасніші ефективні чистячі засоби з повним усвідомленням нашої відповідальності за майбутнє навколишнього середовища". Хайнц Рідель, засновник компанії.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 501 XX XX +380 44 501 0657
+380 44 501 XX XX +380 67 209 1903
+380 44 501 XX XX +380 44 501 0657
Ідентифікатор: 11853