Зустрінемося на виставці Аква-Терм-2014

Зустрінемося на виставці Аква-Терм-2014

Запрошуємо Вас відвідати наш стенд на виставці АКВА-ТЕРМ-2014. У Вас є можливість "помацати" наші знамениті котли та отримати відповіді на всі питання від наших менеджерів і технічних фахівців.
Міжнародна виставка АКВА-ТЕРМ-2014 буде проходити 13-16 травня в Міжнародному виставковому центрі (МВЦ), Київ, пр. Броварський, 15. Наш стенд U3- 23 знаходиться на вулиці при вході в павільйон №1.
В Україні перші котли STROPUVA ми представили 5 років тому - в 2009 році - на виставці АКВА-ТЕРМ.
За ці роки ми не просто створили новий бренд, а й сформували новий сегмент ринку - твердопаливні котли тривалого горіння. Нам вдалося довести вітчизняним споживачам, що наші котли не тільки ефективні, надійні, безпечні, але й економічні. Це підтвердив і постійний ріст продажів котлів в Україні. А створена нами авторизована мережу продажів і сервісу котлів по всій Україні наблизила котли STROPUVA до кожного споживача.
Ще через 3 роки ми відкрили власний завод з виробництва ліцензійних котлів STROPUVA. Розміщення виробництва в Україні дозволило знизити ціни на котли, зберігши якість і гарантії. Сьогодні наші котли знають не тільки в Україні і країнах ближнього зарубіжжя. Цього року ми поставили першу партію котлів STROPUVA українського виробництва на американський континент.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 467 XX XX +380 44 467 6532
Ідентифікатор: 11952