Нова лінія поліпропіленових басейнів - ECON pools

Нова лінія поліпропіленових басейнів - ECON pools

Тепер басейни стали ще доступнішими. Фахівці компанії Албіон Гроуп значно оптимізували технологію виготовлення поліпропіленових басейнів. Це дозволило скоротити витрати на їх виробництво і запропонувати покупцям найвигіднішу цінову пропозицію на ринку басейнів в Україні.
Спецпроект від найбільшого виробника басейнів у Європі - нова лінія басейнів ECON pools: тепер кожен може дозволити собі придбати басейн Екон за неймовірну ціну.
Поліпропіленові басейни ECON представлені в чотирьох варіантах: басейни Екон серії TREND (басейн Econ прямокутної форми), басейни Екон пул серії BASIK (басейн Econ овальної форми), басейни ECON pools серії FUN (басейн Екон у формі вісімки), басейни Екон серії SUN (басейн Econ у формі кола).
Не пропустіть можливості придбати басейн ECON високої якості за доступну ціну. Матеріал виготовлення басейнів ECON гарантує вам тривалий термін служби басейну Екон (до 50 років), стійкість до погодніх умов і ультрафіолетового випромінювання. Важливою перевагою, якою володіють поліпропіленові басейни ECON pools (басейни Екон пул) це мінімальні терміни монтажу, оскільки басейн Екон можна встановити як наземний, при цьому немає необхідності в будівельній підготовці.
Детальна інформація, розміри та ціни на басейни Екон пул (басейни ECON pools) Ви зможете дізнатися на новому сайті
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 12003