Нове рішення Wacker для плиткового клею
Фото надане Wacker
Лабораторні випробування Wacker: плитковий клей з новим Vinnapas 8620 E демонструє тривалий час на відкритому повітрі і підвищену гнучкість у поєднанні з відмінною міцністю зчеплення, навіть після витримування в воді.

Нове рішення Wacker для плиткового клею

Хімічна корпорація «Wacker» розробила новий диспергуючий полімерний порошок для сухих сумішей на основі цементу і гіпсу.

Ідеальна область застосування для «Vinnapas 8620 E» — розробка високоякісного клею для плитки. Він забезпечує можливість тримати суміш довгий час на відкритому повітрі і відмінну міцність адгезії.
Клейовий склад з «Vinnapas 8620 E» надійно скріплює сучасну широкоформатну або дуже тонку плитку, а також складні матеріали: обпалену плитку з високою щільністю або вироби з природного каменю.

Поряд з надійністю фахівці забезпечили хорошу екологічну сумісність. Потрійний сополімер вінілхлориду, вінілацетату та етилену не містить пластифікаторів.

Слід зазначити, що з 1 липня 2014 концерн реогранізует свою дистриб'юторську мережу по силіконам та полімерній продукції в Центральній і Східній Європі. Так, в Україні інтереси компанії представлять ТОВ «Радка-Україна» і ТОВ «Ревада-Україна».
Ідентифікатор: 12014