Нова система розсувний фурнітури Масо - паралельно-зсувна із захищеним провітрювання по всьому периметру стулки
Аркада-Пласт
раздвижка Масо

Нова система розсувний фурнітури Масо - паралельно-зсувна із захищеним провітрювання по всьому периметру стулки

Компанія "Аркада-Пласт" пропонує новий тип розсувний фурнітури Масо - паралельно-сувна зі зміщенням.
Найбільш відмінними властивостями цієї фурнітури є легке управління важкими віконними конструкціями до 160 кг і рівномірне провітрювання при паралельному зміщенні.

Переваги:
1. Вбудований доводчик
Користувач повинен прикладати саме мінімальне зусилля для управління стулкою. При закриванні фурнітура автоматично притягує стулку до рами.
Легке управління забезпечується завдяки вбудованому в каретку доводчику і амортизатору на ножицях. При відкриванні стулки зусилля механічно передається на доводчик і акумулюється стисненням вбудованої в його корпус пружини. При закриванні ця енергія знову вивільняється і допомагає притягти стулку. Плавне закривання забезпечується напрямними. Вони закріплені зверху і знизу на рамі.

2. Комфортне провітрювання по периметру
Для провітрювання по периметру при паралельному зміщенні стулка висувається від коробки на 5 мм. Паралельний зсув при цьому ледь помітно зовні.

3. Простота у використанні. Три положення ручки забезпечують інтуїтивне управління вікном: відкрито, закрито і провітрювання.

4. Рухливі каретки зі щітками
Принцип роботи кареток аналогічний відомої техніці кареток похило-зсувний фурнітури. Ця надійна конструкція (втягнення стулки за допомогою ножиць і кареток) доповнена у фурнітурі PAS доводчиком. Він розташований на задній каретці. Каретки фурнітури PAS додатково оснащені системою очищувальних щіток. Щітка розташована перед кожним роликом каретки. Щітки очищають шину і не допускають попадання бруду в ролики. Це гарантує багаторічну безшумну і комфортну експлуатацію.

Компанія Масо забезпечує технічну підтримку і допомогу при монтажі.
Гарантія на фурнітуру 10 років!
Доставка по всій Україні.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 257 XX XX +380 44 257 8957
+380 44 257 XX XX +380 50 331 6005
+380 44 257 XX XX +380 44 525 2139
Ідентифікатор: 12071