Новина - Віконні ручки Hoppe SecuSignal Secustik®!
hoppe
Відкрито, відкинуто, закрито? SecuSignal ® покаже, що потрібно знати про своєму вікні! SecuSignal ® забезпечує більше комфорту і надійності завдяки центральному, заснованому на радіозв'язку контролю за становищем вікон по віконної ручці.

Новина - Віконні ручки Hoppe SecuSignal Secustik®!

Новинка на ринку України - Віконні ручки Hoppe SecuSignal ® забезпечує більше комфорту і надійності завдяки центральному, заснованому на радіозв'язку контролю за становищем вікон по віконної ручці.

Система SecuSignal ® складається з принаймні однієї віконної ручки SecuSignal ® з працюючим без батареї радіопередавачем і приймачем SecuSignal ®. Заміна старої віконної ручки нової віконної ручкою * SecuSignal ® дуже проста і займає всього кілька хвилин.

Як тільки приймач готовий до експлуатації (під'єднання до мережі 230 В - готово!), А віконна ручка налаштована, радіопередавач передає становище віконної ручки при залученні - і тим самим положення вікна - безпосередньо приймального блоку. На ньому кольоровими сигнальними лампами відображаються, а також зберігаються (див. нижче) положення вікна і відповідне приміщення допомогою двозначного дисплея.

Радіопередавач SecuSignal ® не вимагає абсолютно ніякого технічного обслуговування!

Для забезпечення високого ступеня надійності передачі радіосигнал при залученні віконної ручки передається кілька разів поспіль з короткими інтервалами. Дальність дії в будівлі становить (залежно від конструкції) близько 30 метрів. Завдяки сучасній технології передавачі системи

SecuSignal ® працюють з малою потужністю, що робить систему безпечну до електросмога.

В якості вбудованої системи безпеки віконні ручки Secustik ® мають запатентований запірний механізм. При повороті віконної ручки він в різних
положеннях віконної ручки входить в зачеплення з чітко чутним клацанням і запобігає тим самим усунення віконної фурнітури зовні.

На складі компанії Фуртрейд вибір кольору і моделей ручок Hoppe Secusignal Secustik
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 459 XX XX +380 44 459 7647
+380 44 459 XX XX +380 50 386 3743
+380 44 459 XX XX +380 44 459 7647
Ідентифікатор: 12114