Брендування обігрівачів від дизайн-студії UDEN-S

Брендування обігрівачів від дизайн-студії UDEN-S

Які тільки методи брендингу застосовують сьогодні численні компанії, намагаючись досягти максимально глибокої комунікації зі споживачем і зробити кожну товарну одиницю привабливою для своєї цільової аудиторії. Ми практикуємо нестандартний підхід, красиве і воістину тепле рішення :)

Дизайн-радіатор «Дім тепла» виконаний на прохання дилера UDEN-S з Луцька. «Теплий» логотип прикрашає демонстраційний стенд офісу і служить відмінним прикладом майстерності наших художників.
Фотодрук виконаний на радіаторах UDEN-S нашими ексклюзивними представниками в Росії, для «Ощадбанку» в рамках ребрендингу його відділень.
Дизайн-радіатор «Інтер» - ексклюзивний замовлення нашого дилера з Італії. Ця країна подарувала планеті безліч великих футболістів, об'єднала мільйони вболівальників. Дуже актуальний вибір дизайну в той час, коли футбольні фанати усього світу вболівають за свої країни в ході Чемпіонату світу з футболу-2014. Дизайн-радіатор «Інтер» - як символ чудовоъ команди і гаряче улюбленої всіма італійцями гри - обов'язково знайде своїх фанатів!

Все, що ви любите, цінуєте, все, що змушує вас знову і знову переживати яскраві емоції і викликає душевне тепло, гідно втілення. Донесіть нам своє бажання - і ви станете власником не тільки економною системи опалення, а й унікального твору мистецтва, створеного виключно для вас!

Енергозберігаючі обігрівачі UDEN-S з логотипом вашої компанії стануть не тільки бездоганним інструментом для створення теплої, затишної атмосфери і стильним декоративним елементом інтер'єру, а й інноваційним рекламним носієм. Подивіться, як дорого і ненав'язливо виглядають ці рішення.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
+380 522 27 XX XX +380 99 027 2098
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
Ідентифікатор: 12133