Автоматичні системи дезінфекції ASEKO

Автоматичні системи дезінфекції ASEKO

Контролювання та підтримка чистоти води в басейні з автоматичними системами дезінфекції ASEKO
Для уникнення неприємних факторів, які пов'язані з забрудненням води в басейні, установки самої системи фільтрації буде недостатньо, необхідно також використання дезінфікуючих засобів для очищення води в басейні.
Компанія «Албіон Гроуп» представляє нові автоматичні системи дезінфекції від компанії ASEKO.
Автоматичні системи дезінфекції ASEKO дозволяють контролювати і підтримувати чистоту води в басейні, регулюючи величину рН і концентрацію дезінфікуючих речовин. Ви зможете оптимізувати роботу фільтруючих і нагрівальних пристроїв, це дозволить правильно дозувати розчини для догляду за водою басейну. Таким чином, застосування автоматичних систем дезінфекції ASEKO дозволяє значно знизити витрати на використання хімії для басейнів.
Компанія «Албіон Гроуп» є офіційним представником чеської компанії ASEKO spol. s r. o. - Європейського виробника систем автоматичного контролю якості води в плавальних басейнах під маркою APT (ASEKO POOL TECHNOLOGY).
Для регулювання та правильної підтримки рівня рН, Албіон Гроуп пропонує автоматичні станції дозування ASEKO з лінійки ASIN Aqua. Система ASEKO ASIN Aqua працює самостійно, змінюючи рівень кислотності до необхідного значення.
Автоматичні системи ASEKO ASIN Aqua забезпечують управління будь-яким з дезінфікуючих процесів: дозування розчину гіпохлориту, дозування кисневої хімії, дозування газоподібного хлору і керування процесом електролізу солоної води.
Установка системи ASEKO дуже проста, її легко підключити до вже працюючої системи фільтрації, пристроїв підігріву води і т.д.
Більш детальну інформацію, ви можете отримати у менеджерів компанії «Албіон Гроуп» або відвідавши сайт
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 12169