Додай собі квадратні метри
Tim Spicer Architects
проект для нового двоповерхового будинку на вузькій міській ділянці

Додай собі квадратні метри

У Вас маленька ділянка і обмежений бюджет? Навіть в таких умовах можна створити собі цілком достатні та зручні умови проживання. Такі рішення є особливо актуальними для міських умов (вузьких ділянок між забудовами).
Наші Колеги, фахівці з архітектурної студії Tim Spicer Architects, здійснили проект для нового двоповерхового будинку, що став відмінною відповіддю на питання про брак земельних ділянок і обмежений бюджет.

Центральне місце в архітектурі прибудови займають принципи швидкого будівництва, яким були підпорядковані план і вибір матеріалів. Дворівнева структура включає гараж, ванну кімнату і просторе приміщення (розділене на зони), до якого ведуть дерев'яні сходи.

Клеєний деревяний брус формує зовнішній вигляд фасаду, який фільтрує яскраві сонячні промені, але забезпечує внутрішній простір великою кількістю природного світла. Ці ламіновані елементи повторюють обтічну форму будови.

Більшість елементів усередині будівлі виготовлено з перероблених матеріалів. Вода збирається з даху і зберігається в 5000-літровому баку, який підтримує пишний сад, що забезпечує ідеальні умови для такої унікальної будівлі.

Звертайтесь до нас щоб обгорити влаштування житла на Вашій цікавій ділянці.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 99 314 XX XX +380 99 314 0680
Ідентифікатор: 12205