В даний час на ринку намітився новий ТРЕНД!

В даний час на ринку намітився новий ТРЕНД!

Замовник все частіше вибирає розсувну фурнітуру.

Поява цієї можливості пов'язане з виходом на ринок розсувних систем для ПВХ вікон і дверей, які виробляються за європейськими патентам в країнах Східної Європи і Туреччини. Завдяки ДОСТУПНОСТІ таких конструкцій, замовник вікон із середнім рівнем достатку частіше став замовляти засклення балконів, лоджій металопластиковими конструкціями з розсувним відкриванням.

Примітка.

Ціна розсувної фурнітури, виробленої в Німеччині, виходила близько 300-350 євро. Ця ж фурнітура, виготовлена ​​на сертифікованій фабриці в Стамбулі, сьогодні коштує 110 євро (!)

Така фурнітура стала доступна і на нашому ринку.

Паралельно-зсувна (розсувні) фурнітура TSS для вікон і дверей
Характеристики паралельно-зсувний фурнітури TSS:

- Системи TSS зручні, як в експлуатації, так і в збірці: рухливі елементи фурнітури зафіксовані в середньому положенні, а напрямні та рейки мають зручний крок розмірів.

- TSS гарантує комфортне відкривання і закривання стулки за рахунок застосування спеціальних віджимних елементів, встановлених на горизонтальних приводах.

- Надійні двухроліковие каретки гарантують довгий термін експлуатації і плавний хід стулок великих розмірів.

- Основний принцип роботи паралельно-зсувної фурнітури дозволяє забути про періодичні регулювання вікна/двері, адже в даній системі стулка рухається по жорстко зафіксованим напрямних на роликах (з голчастими підшипниками), що виключає можливість її просідання.

- Верхні ножиці, виконані моноблоком, забезпечують синхронне відкривання / закривання стулки.

- Самі стулки розсувного вікна зберігають правильну геометрію протягом десятків років за рахунок того, що мають точки фіксації не в вертикальній площині, а встановлюються на двох опорах.

- Максимально зручний монтаж фурнітури (у кожному комплекті надаються настановні шаблони)
Паралельно-зсувна фурнітура TSS - ідеальний варіант для установки на вікна та двері при склінні квартир, балконів, а також веранд і зимових садів. За своїми функціональними можливостями вона значно перевершує класичні вікна з поворотно-відкидними стулками, а по тепло- і звукоізоляційним характеристикам може гарантувати замовнику 100% захист!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 48 736 XX XX +380 48 736 3670
+380 48 736 XX XX +380 97 736 3670
Ідентифікатор: 12217