Київ робить конкретні кроки до економії енергії
Фото: BAU.ua

Київ робить конкретні кроки до економії енергії

14 серпня на засіданні Антикризового енергетичного штабу м. Києва перший заступник голови КМДА Ігор Ніконов відзвітував про заходи економії енергоресурсів, що їх вживає столична влада, зазначає прес-служба КМДА.
У Києві запроваджено економний режим в усіх бюджетних установах. Зокрема, здійснюється контроль за споживанням електроенергії, будуть проведені заходи з оптимізації площ усіх приміщень бюджетних організацій та установ, що потребують опалення. У низці закладів з охорони здоров`я та освіти додатково будуть встановлені твердопаливні котли.
Також міська влада виділила 27,8 млн грн на перевірку та ремонт електромереж у будинках.
Крім того, розпочато будівництво трубопроводу між заводом з переробки сміття “Енергія” і тепловою станцією “Позняки”. Це дозволить спрямовувати тепло від спалювального сміття на обігрів помешкань та щороку економити до 15 млн м3 газу.
У кожному районі столиці будуть створені антикризові енергетичні штаби з метою реалізації заходів економіі та для оперативного реагування у надзвичайних ситуаціях у період опалювального сезону.
Нагадаємо, що раніше Уряд заявив про намір зменшити споживання газу на 30% у сфері ЖКХ, а мер столиці заявив, що проблем з опаленням у Києві не буде.
Ідентифікатор: 12231