Компанія UTG розробила концепції двох нових ТЦ і одного ЖК
Фото: utgcompany.com

Компанія UTG розробила концепції двох нових ТЦ і одного ЖК

Компанія UTG анонсувала завершення розробки концепцій торгового центру окружного формату загальною площею 10 тис. м2, ЖК на 9 тис. м2 та торгово-офісного центру загальною площею 8,5 тис.м2, які розмістяться в Києві.

ТЦ окружного формату буде побудований на проспекті Академіка Палладіна. Передбачається, що ТЦ займе ділянку площею 1,2 га, розташовану в густонаселеному масиві із зоною охоплення близько 130 тис. осіб. Фасад ТЦ виходитиме на магістраль з трафіком більше 70 тис. осіб на день.
Якірними орендарями нового ТЦ стануть продуктовий супермаркет площею 2,5 тис.м2, супермаркет електроніки, зона громадського харчування та ДРЦ.
Проаналізувавши доцільність будівництва інших видів нерухомості на даній ділянці, фахівці компанії запропонували також побудувати житловий комплекс площею 9 тис. м2. На сьогоднішній день проект схвалений і запущений в реалізацію.

В торгово-офісному центрі, який планується побудувати на вул. Новокостянтинівська, розміститься продуктовий супермаркет, магазини товарів повсякденного та імпульсного попиту, фітнес-центр, кафе, ресторани і автосалони. Офісні приміщення класу «B» будуть представлені невеликої нарізкою, найбільш затребуваною серед офісних орендарів. Місткість паркінгу складе 155 машиномісць.

Фасад об'єкту виходитиме на магістраль з трафіком близько 40 тис. осіб на день і зоною охоплення з населенням більше 70 тис. осіб. На думку розробників, такі параметри забезпечать стабільну відвідуваність і затребуваність об'єкта. До теперішнього часу девелопером проведені підготовчі роботи на ділянці. Передбачуваний термін введення об'єкта в експлуатацію — 4 квартал 2015 р.

Довідка:
У портфелі компанії UTG, яка працює на ринку нерухомості 13 років, налічується 500 розроблених об'єктів нерухомості, 100 відкритих ТЦ, 700 дослідницьких проектів у галузі нерухомості.


Нагадаємо, що СК GEOS нещодавно заявила про початок будівництва нового ЖК в Києві.
Ідентифікатор: 12293