УЦСС: вийшов перший номер Каталогу засобів вогнезахисту
Фото: uscc.com.ua

УЦСС: вийшов перший номер Каталогу засобів вогнезахисту

В рамках роботи Комітету з вогнезахисту сталевих конструкцій Український Центр Сталевого Будівництва розробив і випустив унікальний «Каталог засобів вогнезахисту сталевих конструкцій».

Каталог являє собою періодичне видання, в якому буде зібрана вся актуальна інформація про стан вітчизняного ринку вогнезахисних матеріалів і засоби вогнезахисту металоконструкцій, що їх застосовують в Україні.
Автори Каталогу — Костянтин Калафат, директор регіонального випробувального Центру безпеки будівельних матеріалів і конструкцій «Донстройтест», керівник Комітету з вогнезахисту сталевих конструкцій УЦСС, а також Любов Вахитова, Голова правління міжнародної організації «Асоціація «Вогнезахист і аудит».
Автори сподіваються, що Каталог стане корисним джерелом необхідної інформації для учасників будівельного ринку. Каталогові передувало видання за підтримки УЦСС гіда «Вогнезахист сталевих конструкцій», який отримав широке поширення у професійному середовищі і технічних навчальних закладах.

В УЦСС вже розпочато роботу над другим виданням Каталогу, який планується опублікувати в 2015 році. Організація запрошує взяти участь в цьому проекті всіх учасників ринку вогнезахисної продукції для металоконструкцій.
Ідентифікатор: 12333