У Києві відкрився новий ТРК "Проспект"
Фото: arricano.com

У Києві відкрився новий ТРК "Проспект"

25 вересня новий столичний ТРК “Проспект”, який розмістився на перехресті вулиць Червоногвардійської та Червоноткацької, відкрив свої двері для відвідувачів.

Девелопером проекту стала компанія Arricano Real Estate. Це один наймаcштабніших ТРК на лівому березі столиці. Загальна орендна площа нового ТРК “Проспект” становить 30,4 тис. м2, не враховуючи площі гіпермаркету «Ашан» (11 тис. м2), який виступив партнером Arricano Real Estate в рамках проекту.
Загальна зона охоплення ТРК становить 780 тис. чоловік з урахуванням м. Бровари (населення понад 90 тис. чоловік).
На момент відкриття договори оренди були підписані на майже 80% площ. На першому поверсі нового масштабного ТРК розмістилися гіпермаркет техніки «Фокстрот. Техніка для дому», магазини парфумерії та косметики «Бомонд», Yves Rocher, drogerie-магазин Watsons; магазини товарів для дітей «Дитячий Світ», PLANETTOYS, Bembi; магазини одягу, взуття та аксесуарів Springfield, Women's Secret, New Look, Gloria Jeans, Arber, Estro; ювелірні салони «Столична Ювелірна Фабрика» і «Золотий вік».
Ряд орендарів почнуть свою роботу протягом жовтня і листопада поточного року. Серед них фешн-група LPP (Mohito, Reserved, Cropp Town, House і SinSay), Mango, магазини Pierre Cardin, Colin's, «Тоскана», ряд ресторанів і дитячий розважальний парк Fly Park.
Другий поверх розділений на зону фудкорту («Сушия», «ЯпонаХата», «Печена картопля», McDonalds та ін.) і зону розваг з якірним орендарем — 7-зальним кінотеатром «Мультиплекс» (розрахований на 1 тис. відвідувачів і займає площу в 3,5 тис. м2), який почне свою роботу вже в грудні.
На 6 грудня організатори анонсували урочисте відкриття ТРК, запланувавши масштабну розважальну програму.

Нагадаємо, що компанія UTG розробила концепції двух нових ТЦ і одного ЖК.

Ідентифікатор: 12344