Презентація твердопаливних і газових котлів, транспортабельних модульних котелень УКТМ

Презентація твердопаливних і газових котлів, транспортабельних модульних котелень УКТМ

ПрАТ «​​ІНСТИТУТ УКРОРГВЕРСТАТІНПРОМ» провів презентацію твердопаливних і газових котлів, транспортабельних модульних котелень УКТМ та іншого виробленого обладнання, яка приурочена до початку опалювального сезону.
Станкінпром випускає найширшу номенклатуру енергозберігаючого котельного обладнання в Україні.

Сьогодні ми представляємо Вашій увазі:

- Газові побутові котли «Рубін» потужністю від 8 до 99 кВт. Ці котли мають оригінальну конструкцію теплообмінника, камера згоряння зроблена з високою теплової ефективністю і компактністю. Для тих, хто заміняє старі неефективні котли, але залишає систему радіаторів, можуть встановити «Рубін Люкс» і «Рубін Плюс» потужністю від 8 до 24 кВт. Котли енергонезалежні, що особливо важливо в умовах подачі електроенергії з перебоями.

При подорожчанні газу постає питання, а як зменшити споживання або зовсім відійти від газових поставок для котла. Якщо встановлений котел на газу, і річне споживання газу в межах 3000-4500 куб.м, то економним варіантом буде поставити паралельно піролізний котел з потужністю 50-80% від потужності газового котла. Це дозволить зменшити в 2-2,5 рази річне споживання газу та оплачувати газ за найнижчим тарифом (з 1 травня 2014 року - 1,08 грн / куб.м). Чи не демонтований газовий котел дасть «свободу» власнику не бути прив'язаним до дров постійно. Газовий котел подаватиме тепло в період, коли господаря немає вдома (заробляє на дрова і на інші потреби).

Станкінпром, виконуючи урядову програму енергоефективності та енергозбереження, розробив і впроваджує котли, що працюють на альтернативному паливі:

- Котли економ-класу «Рубін ТТ» і «Рубін ТТ плюс» потужністю від 12 до 30 кВт, які можна застосовувати в будь-якому будинку. Вони працюють на всіх видах твердого палива - дровах, вугіллі, деревних відходах, паливних брикетах. «Рубін-ТТ плюс» оснащені автоматикою, вентилятором, в різні зони горіння подаємо кисень, за рахунок чого збільшуємо ККД котла. Дані котли можна використовувати населенню, як самостійну одиницю, так і для економії споживання газу паралельно використовувати з газовим котлом;

- Твердопаливні універсальні триходові котли «Рубін-У» потужністю від 30 до 1000 кВт, які працюють на вугіллі, дровах, пеллетах, брикеті, торфі, тирсі, тобто на будь-якому альтернативному газу паливі. Вони поєднують в собі економічна витрата палива, високий ККД (до 88%), рівномірне і ефективне горіння на різних потужностях і призначені для опалювання житлових, соціальних (лікарні, школи, дитячі садки) та виробничих приміщень за відсутності газопостачання або при економічній недоцільності застосування газу.

У 2005 році ПрАТ «Інститут Укроргстанкінпром» освоїло випуск установок котелень транспортабельних модульних потужністю від 200 до 30 000 кВт «під ключ», що працюють на всіх видах палива. Ці котельні дозволяють в найкоротші терміни і з мінімальними витратами здійснювати переклад різних об'єктів з централізованого опалення на квартальне, а також забезпечити теплом знову споруджувані об'єкти, розташовані далеко від існуючих тепломереж.

Наші котельні дозволяють сьогодні заощадити до 50% споживаного газу і до 80% електроенергії, що особливо актуально при високій вартості енергоносіїв.
ПрАТ «Інститут Укроргстанкінпром», як генеральний проектувальник і генеральний підрядник виконав роботи з реконструкції систем теплопостачання в різних регіонах України. В м.Первомайський Харківської області нами було виконано будівництво і проведений монтаж 12 квартальних котелень загальною потужністю 87 МВт. Аналогічна робота виконана в смт. Краснопавлівка Лозівського району, де нами побудовані три квартальних котельні загальною потужністю 11,9 МВт.

У Кіровограді був виконаний монтаж котельні на 4,5 МВт і розроблений проект на УКТМ потужністю 9 МВт. На нашому заводі представлена ​​котельня УКТМ потужністю 4500 кВт для підприємства Кіровоградтепло. Також розроблено проект з модернізації теплорозподільної станції в смт. Ківшарівка та монтажу УКТМ-10,5 МВт.

Для Зміївського Геріатричного пансіонату був розроблений проект і частково виконані роботи по модульної котельні УКТМ потужністю 900 кВт. Зараз нами отримано техзавдання на переобладнання її під альтернативне паливо, зокрема, пелети.

На презентації також представлена ​​модульна котельня УКТМ-У потужністю 500 кВт, що працює на альтернативному паливі. Котельня виготовлена ​​для одного з соціальних об'єктів Харківської області.

Також ПрАТ «​​Станкінпром» виготовив і відправив до Республіки Казахстан модульну котельню УКТМ потужністю 10,5 МВт для опалення споруджуваного заводу з ремонту рухомого залізничного складу.

Крім того, спрямовані технічні пропозиції та проекти договорів на проектування і будівництво котелень на альтернативному паливі в Чугуївський, Близнюківський, Богодухівський та Зміївський райони Харківської області - більше 93 котелень.

Торік ми виготовили і запустили п'ять котелень в Харківській області: Це р Богодухів - така котельня є в ЦРЛ і працює на брикетах, виготовлених з насіння соняшнику. В м.Нова Водолага наші агрегати обслуговують школу, Будинок культури і готель. Одна котельня опалює школу в селі Липкуватівка Нововодолазького району. Кілька років наша котельня працює в сільській школі в Близнюках на твердому паливі. Економія величезна - завдяки сучасній котельні там за опалювальний сезон витратили 66 тонн вугілля замість 120 тонн, т. Е. Це 100% -ная економія.
В даний час більше 150 наших котелень різної продуктивності працюють по всій території України та країн СНД.

«Станкінпром» здійснює гарантійне та післягарантійне обслуговування устаткування, що випускається.

Ми охоче запрошуємо до співпраці підприємства, які зацікавлені у впровадженні енергозберігаючих технологій і зниження витрат на тепло.

Також презентація була висвітлена в засобах масової інформації, а саме: на иформационную порталі "Харківські Вісті" і по різних каналах телебачення: Simon, Фора, АТН, ОТБ.

Сьогодні ми презентуємо найкраще обладнання - кращим!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 57 732 XX XX +380 57 732 9840
+380 57 732 XX XX +380 67 575 1595
+380 57 732 XX XX +380 57 732 9329
Ідентифікатор: 12356