Осінній «бум» від дизайн-студії UDEN-S
ТОВ UDEN-S

Осінній «бум» від дизайн-студії UDEN-S

Теперішня по-справжньому золота осінь, мабуть, найкращий час для творчості, втілення давніх задумок, нових проб, експериментів… навіть виконання дитячих бажань. Сьогодні ми порадуємо вас «Осенним блюзом» (дизайн-обігрівачем триптихом), казковим дизайн-радіатором «Теремок» та «Кошкин дом» і відвертим експериментом ручного розпису – дизайн-обігрівачем «Решимость».
Цілісний та гармонійний «Осенний блюз». Коли дивишся на нього, відчуваєш легкий подих осені та шелест листя… Вона, як невидимий художник, розмальовує яскравими різнокольоровими фарбами шевелюри кленів, осокорів та беріз… Але вдивіться – за цією безтурботністю не втрачається відчуття глибини малюнка, прослідковуються ідея та символізм композиції, кожного її елементу.
Цей чудовий дизайнерський обігрівач триптих складається з 3-х модулів: УДЕН-700 і 2-х УДЕН-300.
Загальна потужність композиції, якщо всі елементи гріючі, – 1,3 кВт.
Ціна – 5806 грн.
Дизайн-обігрівачі «Теремок» і «Кошкин дом». Безкінечно довго можна роздивлятися сотні мазочків на цих казкових малюнках, милуватися витонченими сходинками та загадковими балкончиками. Такі завершені та самодостатні кожен сам по собі, ці дизайн-радіатори стають нерозлучними в милому диптиху «Городок». Дивовижні будиночки прекрасно доповнюють інтер’єр дитячої кімнати, оберігаючи сни й таємниці ваших малюків, а також вдало відтіняють інтер’єр вітальні або офісу в урбаністичному, марокканському або скандинавському стилях.
Незвичне завершення нашої презентації – дизайн-радіатор «Решимость». Придивіться, цей оригінальний малюнок виконано золотими руками наших художників з використанням елементів «полігон-арт» – одного з найцікавіших стилів в графічному мистецтві. Застосування простих геометричних форм, гра світла та тіней, поєднання текстур видали зовсім неочікуваний результат, перетворивши звичайну пласку ілюстрацію в дещо нове. Дякуємо нашому клієнту із Дніпропетровська, за індивідуальним замовленням якого й було створено цей витвір мистецтва.
Дивіться усі дизайнерські обігрівачі в каталозі продукції UDEN-S!
Створюйте неповторний стиль вашого приміщення разом з нами!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
+380 522 27 XX XX +380 99 027 2098
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
Ідентифікатор: 12422