Півфінал конкурсу STEEL FREEDOM 2014 відбудеться 29 листопада
Фото: steelfreedom.com.ua

Півфінал конкурсу STEEL FREEDOM 2014 відбудеться 29 листопада

Півфінал конкурсу STEEL FREEDOM 2014 відбудеться 29 листопада
29 листопада відбудеться відкритий півфінал національного архітектурного студентського конкурсу STEEL FREEDOM 2014. Захід пройде в галереї М17 і буде організований у форматі фестивалю, повідомляє прес-служба Українського центру сталевого будівництва (УЦСС).

На заході будуть представлені студентські роботи, які пройшли технічний відбір у півфінал. Також в програмі заплановані майстер-класи та відкриті лекції провідних українських архітекторів, семінари партнерів та конкурси.
За інформацією УЦСС, конкурс цього року активно підтримали деканати ВНЗ-учасників, вважаючи STEEL FREEDOM важливим етапом у професійному розвитку молодих архітекторів. Студенти теж з ентузіазмом сприйняли можливість позмагатися у професіоналізмі та креативності, про що свідчить велика кількість команд-учасників.
За підсумками півфіналу експертне журі обере найкращі роботи, автори яких будуть оголошені 17 грудня поточного року.

Нагадаємо, що національний архітектурний конкурс STEEL FREEDOM 2014 стартував 1 вересня 2014.

Довідка:
Перший національний архітектурний студентський конкурс STEEL FREEDOM заснований асоціацією Український Центр Сталевого Будівництва в рамках роботи з популяризації сталевого будівництва в Україні. Генеральним партнером конкурсу виступає Група Метінвест, офіційні партнери — компанії Armstrong, Reynaers Aluminium і Прушиньскі, у числі медіа-партнерів — Будівельне інтернет-видання BAU.ua.
Ідентифікатор: 12461