У центрі Києва буде зведено новий клубний будинок
Фото: garden-city.com.ua

У центрі Києва буде зведено новий клубний будинок

У центрі Києва буде зведений клубний будинок бізнес класу Garden City Residence, генеральним підрядником якого виступає ПБГ “Ковальська”. 10 листопада було оголошено про початок продажу квартир, повідомляється на офіційному сайті компанії.

Garden City Residence спроектований за європейськими стандартами комфорту та екологічності проживання. Проект передбачає будівництво 64 (1-, 2- та 3-хкімнатних) квартир площею від 45 до 103 м2. Будинок буде розташований у центрі столиці по вул. Золотоустівській. Введення об’єкту в експлуатацію заплановано на III квартал 2015 року. Будинок
У проекті зроблено особливий акцент на озелененні як самого житлового комплексу (сад на даху, квіти та рослини в усіх можливих деталя інтер’єру), так і прибудинкової території, де планується висадити багато квітучих дерев.
Формат клубного будинку сьогодні набуває популярності за кордоном і, на думку Сергія Пилипенко, генерального директора ПБГ “Ковальська”, отримає визнання і у Києві, адже проживання у невеликому будинку з міні-садом у самому серці столиці — це нестандартна пропозиція для сучасного ринку нерухомості.
Консультантом проекту виступає компанія CityDevelopmentSolutions.

Нагадаємо, що у жовтні поточного року був зданий в експлуатацію столичний ЖК "Зелений острів-2".

Довідка:
Будівельний комплекс ПБГ "Ковальська" заснований у 2002 році. На сьогоднішній день компанією реалізовано 22 проекти у сфері житлового, адміністративного та промислового будівництва, загалом введно у експлуатацію понад 5000 квартир загальною площею 420 тис. м2. БК надає повний спектр послуг — від розробки проекту до післяпродажного обслуговування.
Ідентифікатор: 12474