У будівельних ВНЗ України проходять лекції від компанії “Сен-Гобен”
Фото: OptimaHouse

У будівельних ВНЗ України проходять лекції від компанії “Сен-Гобен”

Компанія “Сен-Гобен” проводить цикл лекцій для студентів українських архітектурно-будівельних ВНЗ у рамках щорічного міжнародного студентського конкурсу “Проектування Мультікомфортного будинку ISOVER”. На лекціях фахівці компанії представлять концепцію Мультікомфортного дому та ознайомлять студентів з рішеннями з енергоефективності від ISOVER.

Лекції відбудуться:
1 грудня — Полтавський національний технічний університет, м. Полтава.
2 грудня — Харківський національний університет міського господарства, м. Харків.
3 грудня — Придніпровська академія будівництва і архітектури, м. Дніпропетровськ.
Студенти Київського національного університету будівництва і архітектури, Національного університету “Львівська політехніка” та Одеської державної академії будівництва та архітектури вже отримали можливість бути присутніми на таких лекціях у кінці листопада.

Довідка:
Компанія “Сен-Гобен Будівельна Продукція Україна” раніше оголосила про старт 11-го щорічного міжнародного конкурсу для студентів будівельних та архітектурних ВНЗ “Проектування Мультікомфортного будинку ISOVER”.
Метою конкурсу стало впровадження енергоефективних рішень у будівництві та пошук молодих талановитих фахівців. Україна вчетверте бере участь у цьому конкурсі.
Наступний конкурс буде проводитися спільно з Національною компанією “Астана ЕКСПО-2017” і передбачає створення проекту енегоефективного житлового кварталу в Астані, Казахстан.
Ідентифікатор: 12510