Питаннями енергозбереження у будівництві займатиметься спеціальний Комітет КБУ
Фото: morguefile.com

Питаннями енергозбереження у будівництві займатиметься спеціальний Комітет КБУ

До складу Конфедерації будівельників України (КБУ) увійшов Комітет з питань енергоефективності в будівельній галузі. За повідомленням прес-служби КБУ, його основним завданням буде впровадження принципів енергозбереження у сучасному будівництві, зокрема підвищення енергоефективності житлових будинків.

Членами комітету стали спеціалісти у сфері енергетичного аудиту та менеджменту, головою призначено Ігоря Султанова, члена Ради директорів КБУ, директора ТОВ “Диск-М”.
Діяльність Комітету передбачає декілька напрямків. Зокрема, це популяризація енергоаудиту будівель усіх форм власності, а також підготовка відповідних професійних кадрів та їх сертифікація на базі Конфедерації. Також розробка нормативної бази і державних програм, залучення іноземних експертів для розвитку енергозбереження. На Інтернет-сайті КБУ буде доступним реєстр проектів з енергоефективності.

Нагадаємо, що до Коаліційної угоди увійшли два законопроекти, за якими мешканці багатоповерхівок отримають можливість брати участь в управлінні і модернізації своїх будинків.
Ідентифікатор: 12518