А ви мрієте про літо :)? Яскраві та сонячні обігрівачі - грудневі новинки від UDEN-S!
ТОВ Уден Україна

А ви мрієте про літо :)? Яскраві та сонячні обігрівачі - грудневі новинки від UDEN-S!

Влітку про опалення замислюються одиниці, а от з настанням перших холодів ми починаємо мріяти про м'яке сонечко і блакитні береги, тужити за теплом та з нетерпінням чекати весни.
Не сумуйте! :) Наші теплі дизайнерські новинки з літніми принтами проженуть зиму геть з вашого будинку і ваших думок, наповнять серце світлом, радістю і надією :). Переконайтеся в цьому самі!

Дизайнерські обігрівачі «Майамі» та «Мілос». Подивіться на них, що відчуваєте?
На секунду закрийте очі і уявіть: ви на довгоочікуваному курорті, сидите на барному стільці біля басейну і дивитесь на пальми, що шелестять під подихом легкого бризу... Відчуваєте запах моря, який ні з чим неможливо переплутати? Воно пахне кокосовим молоком, лимоном і коктейлем зі шматочками ананаса, «приправленим» солоним диханням вітру та ласкавими поцілунками сонця...

Дизайнерські обігрівачі «Мохіто» і «Мармелад»... А тепер ви в шезлонгу на залитому сонцем морському березі. Пальми майже не відкидають тіні, в ніжки легенько підпікає пісок, а чисте бірюзове море так і манить своєю прохолодою. Ви відламуєте шматочок повітряного, майже невагомого молочно-фруктового мармеладу - і вже за мить тане у вас у роті. В іншій руці – склянка улюбленого мохіто з кубиками льоду, і в одну мить ви відчуваєте все відразу: ласу ніжність мармеладу, освіжаючі нотки м'яти, п'янкий аромат рому і тонізуючий смак лайму, що повертає до реальності. Чудове поєднання для маленької насолоди!

Родзинкою наших новинок є дуже жіночний дизайн-радіатор «Менді», візерунок якого нагадує однойменний індійський розпис хною по тілу.
Так-так, ось ви вже і в Індії :)
Вважається, що менді захищає жінку від невдач і хвороб, приносить їй щастя, любов та турботу з боку чоловіка. Чудовий подарунок своїй коханій!

Дивіться всі дизайнерські обігрівачі в каталозі UDEN-S, який постійно оновлюється! Створюйте неповторний стиль вашого приміщення разом з нами!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
+380 522 27 XX XX +380 99 027 2098
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
Ідентифікатор: 12548