Оголошено переможців IBuild Ukraine-2014
Фото: КБУ

Оголошено переможців IBuild Ukraine-2014

7 грудня у Мінрегіоні було урочисто оголошено результати IV Всеукраїнської Премії у сфері будівництва IBuild Ukraine-2014. Цього року у визначенні переможців взяли участь як група галузевих експертів, так і відвідувачі порталу ЛІГА.net — шляхом онлайн-голосування, повідомляє прес-служба Конфедерації будівельників України (КБУ).

Організаторами цьогорічної Премії стали КБУ та ІА ЛІГАБізнесІнформ. Юридичними партнерами конкурсу виступили юридична компанія «Василь Кісіль і Партнери» та АО «ЮСКУТУМ».
Голосування експертної ради, до складу якої увійшли 24 спеціалісти сфери будівництва та нерухомості, відбувалось з 10 по 18 листопада. Онлайн-голосування проводилося з 15 по 18 листопада поточного року.
Визначали переможців організатори конкурсу за участі юридичних партнерів заходу, які гарантували чесність та прозорість вибору.
У 2014 році були також визначені переможці у трьох спеціальних номінаціях: «Генпідрядник року», «Кращий виробник будматеріалів» та «Архітектурна майстерня року».
На думку організаторів та партнерів, конкурс спрямований на відзначення внеску окремих компаній у розвиток будівельної галузі в умовах складної економічної ситуації 2014 року.

Переможцями Премії 2014 року стали:
Девелопер року — «Інтергал-Буд»,
Краще котеджне містечко — Green Hills,
Надійний забудовник — ПБГ «Ковальска», «Інтергал-Буд»,
Кращий житловий комплекс року — ЖК «Зелений Острів-2»,
Кращий торгівельний центр — ТРЦ «Ocean Plaza»,
Кращий виробник будівельних матеріалів — ПБГ «Ковальска»,
Архітектурна майстерня року — «Архіматика», «МіськЦивільПроект»,
Фінансовий партнер будівельного ринку — АКБ «Аркада».
Ідентифікатор: 12576