Україна вперше візьме участь у BAU 2015 — будівельній виставці світового масштабу
Фото: Всеукраїнська спілка виробників будівельних матеріалів

Україна вперше візьме участь у BAU 2015 — будівельній виставці світового масштабу

Українські компанії будівельної галузі вперше будуть представляти власну продукцію та послуги на міжнародній будівельній виставці BAU 2015, яка пройде з 19 по 24 січня 2015 у Мюнхені, Німеччина, повідомляє прес-служба Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів.

Українські компанії будуть представлені на колективному стенді № 108 Всеукраїнської спілки виробників будівельних матеріалів (павільйон В0 “Інвестуй в майбутнє”).
21 січня 2015 року у рамках виставки відбудеться конференція “Україна: інвестуй в майбутнє” (павільйон C2, конференц-зал C22), мета якої — продемонструвати можливості будівельного комплексу України для зарубіжних інвесторів та партнерів. Захід буде проведено спільно з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України та європейською Асоціацією виробників та дистриб’юторів будматеріалів UFEMAT, за підтримки Генерального Консульства України у Німеччині. На конференції виступлять з доповідями українські урядовці та представники крупних державних та приватних галузевих компаній. Початок заходу о 10:00.
Всеукраїнська спілка виробників будматеріалів запрошує усіх бажаючих взяти участь у конференції. Детальна інформація — на офіційному сайті Спілки.

Довідка:
BAU — це міжнародна будівельна виставка, яка проводиться раз на два роки у Мюнхені, Німеччина. Організатори зазначають, що у 2015 році виставка збере понад 2000 учасників з більш ніж 40 країн світу, які на 180 тис. м2 виставкових площ представлять продукцію, послуги та новітні технології у сфері архітектури, будівництва та виробництва будматеріалів. За прогнозами організаторів, ВАU 2015 відвідають понад 235 тис. людей з усього світу.
Ідентифікатор: 12597