Philips зацікавлена у модернізації вуличного освітлення Києва
Фото: morguefile.com

Philips зацікавлена у модернізації вуличного освітлення Києва

У столиці планується реалізувати проект сучасного вуличного освітлення, який передбачає використання енергоефективних технологій, розповів київский мер Віталій Кличко по закінченні зустрічі з віце-президентом компанії Philips Рональдом де Йонгом у Давосі, повідомляє прес-служба КМДА.

За словами Віталія Кличка, компанія Philips зацікавлена у співпраці у сфері втілення енергоефективних технологій у Києві, зокрема у площині модернізації вуличного освітлення, а також високотехнологічних проектів у медицині.
Мер столиці України також наголосив, що у 2014 році компанія Philips реалізувала проект з встановлення енергозберігаючого вуличного освітлення у столиці Іспанії, Мадриді. Результати проекту вражаючі — до 45% економії енергії.
В. Кличко також зазначив, що ЄБРР та Міжнародна фінансова корпорація (International Finance Corporation, IFC) проявили зацікавленість у фінансуванні реалізації такого проекту в Києві.

Як раніше повідомлялось, ЄБРР та ЄС нададуть фінансову підтримку малому та середньому бізнесу в Україні, Грузії та Молдові.
Ідентифікатор: 12634