Будівельна виставка BAU побила власний рекорд
Фото: messe-muenchen.de

Будівельна виставка BAU побила власний рекорд

Міжнародна виставка BAU 2015 зібрала рекордну за свою 50-річну історію кількість відвідувачів — понад 251 000 (дві третини з яких — топ-менеджери компаній), що на 16 000 більше, ніж у 2013 році.
Виставка викликала величезний міжнародний інтерес: більш 72 000 іноземних відвідувачів, що на 20% більше, ніж на BAU 2013. Унікально висока відвідуваність і результативність переговорів з потенційними клієнтами — основні враження учасників заходу.

Райнхард Пфайфер, заступник генерального директора Messe München International, BAU підкреслив: "Рекордні результати виставки свідчать про те, що BAU зарекомендувала себе як провідна будівельна виставка і за межами Європейського Союзу". Зокрема, це підтверджує суттєве збільшення числа відвідувачів з таких країн, як Саудівська Аравія, Туреччина та Китай.

BAU 2015 у черговий раз підтвердила репутацію "архітектурної міжнародної виставки" — захід відвідали 65 000 фахівців архітектурних і проектних бюро. Крім того, тут зібралася величезна кількість зіркових архітекторів — Вольф Д. Прікс (COOP Himmelbau, Відень), Кеннет А. Льюїс (Skidmore, Овінгс і Merill LLP, Нью-Йорк), Крістоф Інгенхофен (ingenhoven architects, Дюссельдорф) і Альфредо Бріллембург (Urban-Think-Tank, Цюріх).

Учасники одноголосно констатують якісне поліпшення результатів роботи на виставці. За словами Генерального директора Dorma Томаса Вагнера, 50% відвідувачів стенду компанії були іноземцями, а до кінця четвертого дня було зібрано на 10% більше потенційних клієнтів, ніж за весь час роботи на минулій виставці.
Скотт Лі, директор з маркетингу китайської компанії Guangdong Fenglu Aluminium Co Ltd., відзначив високу якість і результативність переговорів, які компанія провела в рамках виставки. "Ми обов'язково візьмемо участь в BAU 2017," — підкреслив Скотт Лі.

Акцент на BAU 2015 був зроблений на продукції і системних рішеннях для покращення енергоефективності матеріалів і технологій, що знижують негативний вплив на навколишнє середовище. Особливу увагу було приділено проектуванню міста майбутнього для комфортного життя і роботи.

Нагадаємо, що Україна в цьому році вперше взяла участь у Міжнародній будівельній виставці BAU.
Ідентифікатор: 12647