Представлена колекція паркетної дошки SHABI від PANAGET (Франція)

Представлена колекція паркетної дошки SHABI від PANAGET (Франція)

Якщо зістарені відтінки, що несуть на собі печатку часу, - Ваша слабкість; якщо предмети, оповиті ореолом старовини і патини, змушують Вас зупинитися і відчути тепло, спокій і затишок, тоді нова колекція SHABI від PANAGET - саме те, що Вам потрібно!

Зістарені поверхні сьогодні на піку популярності. Як це не парадоксально, але чим старовинний вигляд речі зараз, тим сучасніше вона виглядає. Саме тому паркетна дошка PANAGET з колекції SHABI на 100% вписується в актуальний на сьогоднішній день напрям «вінтаж».

Натхненням для колекції SHABI стала етика японської філософії Вабі, яка вчить шукати красу в найпростіших речах, насолоджуючись їх скромністю і скороминучою чарівністю. Не випадково було вибрано і назву колекції, яка співзвучна з дивно жіночим стилем Шеббі Шик, де білому кольору відводиться головна роль, а зістарені предмети, оповиті патиною, складають основу стилю.

Паркетна дошка SHABI від PANAGET проводиться в колекції Alto (1-пол дизайн, 139 мм ширина і 1210 мм довжина) в трьох мінеральних тонах, запозичених у самої природи.
Всі декори паркетної дошки SHABI від PANAGET мають брашуровану поверхню і покриті 100% масло-восковим складом, який вигідно підкреслює структуру деревини. Укладається дошка «плаваючим» способом завдяки замковому з'єднанню 2BE CLIC або повним приклеюванням до основи, в тому числі на «теплу» підлогу.
Ознайомитися з асортиментом паркетної дошки PANAGET Ви можете в нашому магазині:
Київ, вул. Жилянська, 128/28
(Ст.м. "Вокзальна")
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 12791