ГК `АЛЮТЕХ` підтвердила статус одного з найбільших виробників ролет та воріт

ГК `АЛЮТЕХ` підтвердила статус одного з найбільших виробників ролет та воріт

З 24 по 28 лютого в Штутгарті (Німеччина) пройшла ювілейна міжнародна виставка, присвячена новинкам в області рольставен, воріт і сонцезахисних конструкцій, - R+T Stuttgart'2015. Одним з найбільших її учасників, а також спонсором двох павільйонів стала білоруська Група компаній «АЛЮТЕХ» - відомий у Європі виробник ролетних систем і секційних воріт. Компанія виступила на R+T Stuttgart'2015 в новому розширеному форматі, представивши продукцію під торговими марками Alutech (Білорусь) і Günther Tore Systems (Німеччина).

ГК «АЛЮТЕХ» експонувалася на двох стендах загальною площею близько 900 м2: «Ролетні системи Alutech-Günther» і «Воротні системи Alutech-Günther». За п'ять днів роботи виставки їх відвідали понад 5000 осіб, в тому числі партнери компанії з Німеччини, Франції, Австрії, Латвії, Чехії, Польщі, країн Бенілюксу і т.д. Реалізація продукції ГК «АЛЮТЕХ» в високорозвинені країни підтверджує, що її якість задовольняє вимогам найсуворіших стандартів.

На R+T Stuttgart'2015 було встановлено більше 1000 плідних контактів, позначилися і нові ринки збуту, серед яких Канада, США, Латинська Америка, Австралія, країни Близького Сходу та ін. Багаторазове збільшення обсягів продажів зміцнить позиції ГК «АЛЮТЕХ» на світовому ринку захисних конструкцій.

Новинки від «АЛЮТЕХ»
Серед новинок ГК «АЛЮТЕХ» були представлені комплектуючі, що подовжують термін служби і прискорюють монтаж ролетних систем, а також рішення для суміщених ролет. Відвідувачі побачили особливо міцні моделі, зокрема, протизломну решітку з класом зломостійкості RC3 і протиураганні ролети - унікальний для всього світу продукт, що витримує тиск в 1225 Па (≈ 45 м / с). Ще одне нововведення від «АЛЮТЕХ» - колір графіт.

Приємним сюрпризом для відвідувачів стенду «Воротні системи Alutech-Günther» стали нові типи воріт - Trend для приватних гаражів та ProTrend для промислових об'єктів, - які дозволять партнерам компанії успішно конкурувати на ринку в середньому і економічному цінових сегментах. У даних воротах використовується панель товщиною 40 мм, що володіє всіма перевагами панелі 45 мм.

ГК «АЛЮТЕХ» також представила на ворітному стенді нові варіанти заповнень для панорамних воріт і розширення гами кольорів з текстурованою поверхнею. Новинками ворітної автоматики стали швидкісні та енергоефективні приводи Marantec для гаражних воріт Günther Tore Systems, а також універсальний комплект для автоматизації промислових воріт STA-KIT для роботи в агресивних умовах і нова лінійка радіоаксессуаров Marantec з системою кодування bi: link і зворотним зв'язком.

Великий інтерес у відвідувачів R+T Stuttgart'2015 викликала продукція бренду Günther Tore Systems: рулонні ворота з пінозаповнених, утеплених і одностінних профілів і решітки з дрібною перфорацією або високим рівнем світлопропускання. Дана продукція може бути виконана зі сталі та алюмінію, для різних по ширині прорізів і різної сфери застосування.

Успішне проведення R+T Stuttgart'2015 дає впевненість у тому, що Група компаній «АЛЮТЕХ» продовжить збільшувати свою присутність на ринках різних регіонів світу, ще більш зміцнюючи позиції сталого та надійного партнера
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 44 451 8365
Ідентифікатор: 12792