Усі переможці конкурсу дитячих малюнків «Енергонезалежна Україна очима дітей» вже з призами!

Усі переможці конкурсу дитячих малюнків «Енергонезалежна Україна очима дітей» вже з призами!

В офісі компанії UDEN-S, 12 червня, пройшла церемонія нагородження кіровоградських призерів конкурсу дитячих малюнків «Енергонезалежна Україна очима дітей», що проходив у травні. Тепер ми знайомі не тільки з чудовими роботами, а й з переможцями особисто. Неможливо залишатися байдужим, коли дивишся в ці щасливі дитячі оченята, та, в якому б настрої ти не був, відповідаєш на їх милі посмішки взаємністю.
Як ви розумієте, головні переможці конкурсу не кіровоградці, тому, відправивши нагороди, ми з нетерпінням чекали фотографії у відповідь. Знайомтеся, наші призери!
Переможець у номінації «Маленький улюбленець публіки» шестилітній Андрій Ткач з Миколаєва за малюнок "Мій майбутній екологічний дім" в якості призу отримав ексклюзивний дизайнерський обігрівач із зображенням «Міньонів» та диплом переможця конкурсу. Бажаємо Андрію подальших висот і перемог!

Лідер у номінації «Маленький художник UDEN-S» одинадцятилітня Катерина Прядко з Краматорська за малюнок «Зелена Україна» отримала дизайн-обігрівач із зображенням «Олафа та Свена». Обігрівач вже зайняв своє місце в домі, а новиною про перемогу Катерина поділилася на своїй сторінці ВКонтакті :).
Катюші також бажаємо натхнення та подальших творчих успіхів :)

Андрію, Катерино, ще раз вітаємо вас з перемогою у конкурсі! Ви цього варті!
Тепла та краси вам!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
+380 522 27 XX XX +380 99 027 2098
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
Ідентифікатор: 12958