Нова потужна і економічна установка Sandvik UH450E - конусна дробарка і гуркіт на одному шасі

Нова потужна і економічна установка Sandvik UH450E - конусна дробарка і гуркіт на одному шасі

Sandvik UH450E - це потужна і економічна машина, що відрізняється дуже компактним дизайном і поєднує в собі надійну конусну дробарку, поворотний конвеєр і якісну систему просіювання.

Інноваційна установка UH450E є ідеальним економічним рішенням для виробників, які прагнуть отримати високоякісний кінцевий продукт при максимальній виробничої потужності в поєднанні з низькими експлуатаційними витратами.
Розроблена відповідно до вимог замовників з високоякісних матеріалів установка UH450E дуже надійна і надзвичайно економна в роботі, з можливістю працювати від електрики або за допомогою дизель-генератора UH450E є одним з найбільш високопродуктивних, економічно ефективних і екологічно чистих мобільних рішень на ринку сьогодні.

UH450E - є універсальною машиною і може застосовуватися як на другий, так і на третій стадії дроблення — і дробарка, і гуркіт мають безліч опцій і можуть бути адаптовані під різні завдання.
UH450E оснащена попередніми гуркотом для оптимізації виробництва і поліпшення якості одержуваної продукції, крім цього, попередній гуркіт дає операторам додаткову гнучкість в напрямку потоку матеріалу, який може направлятися на бічній конвеєр - подаватися в дробарку або йти повз неї. Крупний матеріал подається відразу в конусну дробарку Sandvik CH440, яка добре себе зарекомендувала і славиться своєю надійністю. Далі матеріал надходить на поворотний конвеєр, який транспортує його на бананоподібний двухдечний гуркіт з великим кутом нахилу, який дозволяє прискорити процес видалення дрібних фракцій і збільшити точність просіювання.

Весь процес повністю автоматизований - це дозволяє збільшити продуктивність, поліпшити якість продукції і мінімізувати час простою. Установка оснащена сенсорним датчиком рівня завантаження матеріалу в камері дроблення і автоматичною системою регулювання налаштувань ASRi - автоматичний контроль проводиться над кожною операцією. Статус операцій постійно оновлюється і доводиться до відома оператора.

Основні характеристики UH450E:

- Дизель-електричний привід, що забезпечує високу продуктивність, економічну ефективність і екологічність.
- Інноваційний компактний дизайн, що забезпечує простоту в транспортуванні і установці машини.
- Поворотний конвеєр, що дозволяє направляти матеріал відразу на товарний гуркіт.
- Високоефективний гуркіт з модульною системою сит.
- Інтелектуальна система автоматичного управління для оптимізації процесу дроблення.
- Економія палива з блоком живлення Volvo.
- Універсальність і можливість працювати як в ланцюжку з іншим обладнанням, так і автономно.

Примітка для редакторів:
ТОВ «Актис Груп» є офіційним дилером компанії Sandvik Mobile, компанія працює на ринку дробильно-сортувального обладнання з 2008 року, проте за досить невеликий період існування займає одне з лідируючих місць в області постачання та сервісного обслуговування мобільного дробильного обладнання.

Актис Груп пропонує наступну лінійку обладнання:
мобільне дробильно-сортувальне обладнання на гусеничному і колісному шасі (конусні, роторні, щокові дробарки, грохоти).

Для отримання додаткової інформації:
Віталій Нежевенко
ТОВ «Актис Груп»
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 56 735 XX XX +380 56 735 1604
Ідентифікатор: 12965