Системі опалення UDEN-S наші клієнти поставили вищу оцінку!

Системі опалення UDEN-S наші клієнти поставили вищу оцінку!

Щороку по завершенні опалювального сезону ми проводимо невеличкі усні та письмові опитування роздрібних та оптових замовників UDEN-S, щоб дізнатися їх враження про роботу наших обігрівачів та про рівень обслуговування в компанії.
Сьогодні ділимося з вами коротенькими результатами анкетування роздрібних покупців з усієї України, які вперше «зимували» з системою опалення UDEN-S або користуються нею вже декілька років.
За результатами опитування, близько 88% замовників поставили обігрівачам UDEN-S оцінку від 8 до 10 (за десятибальною шкалою) за їх ефективність та економічність, 82% клієнтів оцінили роботу нашої компанії та рівень обслуговування від 8 до 10 балів. Дані результати підтверджують достатньо високий рівень стандартів компанії та свідчать про те, що замовники придбали б обігрівачі UDEN-S і при повторному виборі. Ми вдячні нашим клієнтам за такі приємні відгуки – вони, як ніщо інше, стимулюють нас рухатися вперед.
Близько 79% клієнтів дізналися про наше обладнання та знайшли всю інформацію про нього в інтернеті: на сайті компанії, сторінках у соціальних мережах та на різноманітних тематичних форумах. Майже 20%-м наших майбутніх клієнтів порадили обігрівачі UDEN-S їх друзі, знайомі або сусіди, котрі вже встановили таку систему опалення і на власному досвіді впевнилися в її ефективності.
Економічність в експлуатації та дизайн обігрівачів – основні причини, за яких споживачі вибирають саме обладнання UDEN-S. На другому місці – зручність та надійність (гарантія, рекомендації друзів) і, що цікаво, тільки на третьому місці – ціна. Приємно, що навіть у такий фінансово тяжкий час споживачі все ж намагаються акцентувати увагу не на вартості товарів, а на їх якості. Вагому роль при купівлі обігрівачів UDEN-S відіграє і той факт, що це українська торгова марка.
В опитуванні ми також зверталися з проханням поділитися інформацією про витрати на електроопалення і отримали дуже докладні відповіді, просто цілі історії! Тому їх усі ми будемо публікувати на нашому сайті у вигляді відгуків, щоб у зацікавлених читачів було більше інформації при виборі обладнання не від наших менеджерів, а від безпосередніх клієнтів компанії.
Ми дуже вдячні усім клієнтам, які прийняли участь в опитуванні. Дякуємо, що відгукнулися та витратили всій особистий час. Ваша думка дуже важлива для нас. Саме ви своїми позитивними відгуками та конструктивними зауваженнями надихаєте нас на подальший розвиток, допомагаєте вдосконалюватися та виходити на новий рівень.
Тепла та краси вам! :).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
+380 522 27 XX XX +380 99 027 2098
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
Ідентифікатор: 13040