Конкурс для чоловіків «Only men» від UDEN-S – зустрічайте переможця!

Конкурс для чоловіків «Only men» від UDEN-S – зустрічайте переможця!

Дорогі друзі!
Ось і завершився наш конкурс «Only men» на краще зображення для чоловічого дизайнерського обігрівача. Він був таким спонтанним та експериментальним, що надіслані на конкурс 192 зображення всього за 1,5 місяці стали для нас, в певному сенсі, приємною несподіванкою.
Дорогі чоловіки, дякуємо, що ви відгукнулися на запрошення та серед завантажених робочих буднів знайшли час, щоб поділитися з нами своїми думками на предмет того, як саме повинен виглядати істинно чоловічий обігрівач.
Чи можна уявити собі інтер’єр сильної половини людства без класики?! Ми отримали величезну кількість зображень автомобілів, мотоциклів, гарних дівчат, риболовлі, зброї, напоїв, музичних інструментів – ця чоловіча тематика беззаперечна й вічна. Серед учасників були спортсмени, романтики, філософи – ох, і не просто ж прийшлося нашому журі (яке складалося з чоловіків, звичайно) з вибором переможця!  Але нікуди подітися .
До речі, вперше в історії проведення конкурсів нашою компанією переможець був обраний хоч і не швидко, але одноголосно. І це… Учасник, який надіслав зображення справжнього символу Дикого Заходу - сильного, незалежного, стійкого, мужнього, безпристрасного, удачливого ковбоя, – Володимир Горєлов із Білгорода-Дністровського! Вітаємо Вас з перемогою! Як приз Ви отримуєте, звичайно ж, дизайнерський обігрівач із зображенням Вашого малюнка.

Але це ще не все! Прекрасна половина нашого колективу не змогла залишитися осторонь та наполягла на виході у фінал ще однієї пропозиції – зображення чоловіка, котрого, як сказали наші дівчата, хоче бачити поряд із собою кожна жінка. Отже, вітаємо переможця в номінації «Підкорювач жіночих сердець» - Віталія Лисенка із Кіровограда!

Як приз Віталій отримує дизайн-обігрівач з малюнком за мотивами цього зображення.

Дорогі чоловіки, ще раз дякуємо вам усім за активність у конкурсі!
Дорогі переможці, приймайте наші вітання! Ми скоро зв’яжемося з вами для уточнення деталей доставки призів.
Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь ще в одному діючому конкурсі – конкурсі відгуків про обігрівачі UDEN-S:
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
+380 522 27 XX XX +380 99 027 2098
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
Ідентифікатор: 13156