Керамогранітні енергозберігаючі обігрівачі - новинки від UDEN-S до опалювального сезону!
ТОВ Уден-Україна

Керамогранітні енергозберігаючі обігрівачі - новинки від UDEN-S до опалювального сезону!

Дорогі друзі, з нетерпінням і натхненням представляємо вам довгоочікувані новинки від UDEN-S - серію керамогранітних обігрівачів!
Вивчаючи й розвиваючи тему теплонакопичення і темперування, ми застосували унікальний теплоакумулюючий матеріал з характеристиками керамограніту та щільністю каменю. Це монолітна панель з відмінними фізичними властивостями: міцністю, зносостійкістю, довговічністю, високими електроізоляцією та пожежобезпекою. Обігрівачі абсолютно екологічні: в їх виробництві використовуються тільки чисті матеріали, які при нагріванні не виділяють шкідливих речовин.
Нагрівальний елемент захищає чотиришарова гідро- і електроізоляція, а низька пористість матеріалу забезпечує мінімальне вбирання вологи.
Керамогранітний обігрівач починає випромінювати тепло вже через 20 хвилин після ввімкнення, через 1 годину виходить на свою робочу температуру, активно акумулюючи тепло, а остигає до кімнатної температури протягом 3-4 годин! Весь цей час він продовжує обігрівати приміщення з нульовою витратою електроенергії!
Керамогранітний обігрівач може імітувати будь-який природний камінь, фактуру дерева, глини, тканини, шкіри і мати різноманітні форми, розміри і поверхні (матову, глянсову, поліровану, структуровану). Палітра кольорів близька до м'яких природних відтінків, хоча деякі обігрівачі відрізняються яскравими дизайнерськими акцентами.

Отже, пропонуємо вам перші новинки – 9 керамогранітних обігрівачів, які ви можете придбати вже зараз і за спеціальною ціною!

Декор кожного обігрівача виконаний вручну, тому достеменно повторити його неможливо, а однакові, на перший погляд, моделі мають певні відмінності.
Термін доставки обговорюється індивідуально.

* Всі керамогранітні обігрівачі UDEN-S комплектуються шнуром живлення з вилкою.

Керамогранітні обігрівачі під замовлення

Якщо вам сподобалася якась модель обігрівача, але ви бачите її дизайн (форму, колір чи малюнок) трохи по-іншому або ж хочете замовити керамогранітний обігрівач за власним ескізом – сміливо пропонуйте свій варіант, а ми спробуємо його реалізувати. Ціна та термін виконання таких індивідуальних замовлень обговорюються індивідуально.

З'явилися додаткові питання? Зверніться до нас за вказаними контактами та дізнайтеся про все, що вас цікавить!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
+380 522 27 XX XX +380 99 027 2098
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
Ідентифікатор: 13166