Технології будівництва та ландшафту продемонструють в Одесі
Центр виставкових технологій
«Ваш дім, Одеса-2015»

Технології будівництва та ландшафту продемонструють в Одесі

Двадцять дев'ята міжнародна виставка будівництва, матеріалів і нових технологій «Ваш дім, Одеса» відбудеться з 25-27 лютого 2016 року на території виставкового комплексу Одеського морського порту. Щорічна подія, відома з 1996 року, відкриває будівельний сезон.

У 2016 році оргкомітет виставки, беручи до уваги побажання учасників і відвідувачів, прийняв рішення традиційну улюблену одеситами тринадцятий виставку «Котедж & Ландшафт» також провести в лютому.
У наступному році оновлюється тематика експозиції — враховуючи стрімкий розвиток Одеського регіону, як туристичного та курортного центру, запроваджено новий розділ «Інфраструктура курортів».
У рамках виставки за активної участі партнерів проекту готується різноспрямована насичена програма заходів.
Рекламна кампанія виставки передбачає охоплення цільової аудиторії заходу.

Виставка проводиться за підтримки та активної участі Одеської обласної державної адміністрації, Управління архітектури та містобудування Одеської міської ради, Будівельної палати України, Всеукраїнського союзу виробників будівельних матеріалів, Одеської державної академії будівництва та архітектури, Асоціації «Сучасні безтраншейні технології», Одеської регіональної торгово-промислової палати, Одеської організації національної Спілки архітекторів України, Одеської організації Спілки дизайнерів України, громадської організації «Асоціація одеських будівельників».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 48 786 XX XX +380 48 786 0590
+380 48 786 XX XX +380 48 786 0591
Ідентифікатор: 13262