Відновлювання будівельного потенціалу країни стало основним вектором «Домострой-весна - 2016»
Запорізька ТПП

Відновлювання будівельного потенціалу країни стало основним вектором «Домострой-весна - 2016»

З 17 по 19 березня у Запоріжжі у виставковому центрі «Козак-Палац» відбудеться 27-ма будівельно-інтер’єрна виставка «Домострой-весна - 2016». Організатор заходу – Запорізька торгово-промислова палата.

Заходи будівельної тематики є провідними та найбільш пріоритетними для розвитку індустріально насиченого Південно-східного регіону. Розвиток подібних заходів найкращим чином впливає на відновлення будівельного сектору економіки, привертає увагу нових інвесторів, сприяє впровадженню інноваційних технологій.

Основний вектор заходу 2016 року – відновлювання будівельного потенціалу країни, пошук та застосування антикризових інструментів.

До уваги відвідувачів – пропозиції у різних сегментах ринку: від будівельних матеріалів - до елементів декору, інтер’єрних рішень та ландшафтного дизайну. На стендах учасників будуть представлені матеріали та технології: вікна, двері, фасади, освітлення, будівельні та оздоблювальні матеріали, інженерні системи, тепло-, енерго-, водооснащення, котельне обладнання, енергозберігаючі технології, благоустрою оселі та прилеглої території.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 13334