Дизайн ПЛАСТ® створили новий корпоративний сайт

Дизайн ПЛАСТ® створили новий корпоративний сайт

Студія віконних рішень Дизайн пласт® створила новий корпоративний сайт (корпоративний сайт 2 на Головній сторінці компанії).

Сайт розрахований на допитливих покупців, охочих отримати відповіді на всі питання, пов'язані з їхньою майбутньою покупкою. Фахівці Студії віконних рішень Дизайн пласт® постаралися задовольнити допитливість покупців і будуть продовжувати робити це далі.

Крім актуальної інформації про компанію, її товарні пропозиції, акції, умов продажу товарів, ми хочемо в формі статей і відповідей на питання дозволити потенційному покупцеві максимально підготуватися до покупки металопластикових вікон.

Тому ми постаралися доступно і системно викласти інформацію про металопластикові вікна: як їх вибрати, із чого складаються, що таке фурнітура та які її властивості і опції, види склопакетів, їх характеристики і формули, як працює державна програма кредитування енергозбереження, що таке якісний монтаж і багато іншого.

Про все, що пов'язано з вікнами Ви можете прочитати в популярних розділах «Статті» та «Часті питання» нашого сайту, а також в описах товарів.
Інформація про вікна буде поповнюватися в міру затребуваності.

У розділі Портфоліо ми пропонуємо Вашій увазі наші реалізовані проекти, які, як ми вважаємо, є відмінними рішеннями завдань, поставлених перед нашою Студією віконних рішень нашими Замовниками.
Із задоволенням ділимося з Вами нашим досвідом, реалізованим в красивих і продуманих роботах.

Бажаємо Вам приємного пізнавання світу металопластикових вікон...
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 50 740 5544
Показати телефон+380 67 701 0044
Ідентифікатор: 13346