Чим здивує цього року Весняний Будівельний Форум?

Чим здивує цього року Весняний Будівельний Форум?

Завжди місто Львів приваблює своїм колоритом, архітектурою та активним культурним життям, але не менш активним є і ділове життя Львів’ян. Тому, хочеться звернути Вашу увагу на найбільшу подію на професійному будівельному ринку Західної України - Весняний Будівельний Форум, який відбудеться 15 – 18 березня 2016 році в приміщенні Палацу спорту “Україна” (вул.Мельника,18). В рамках Форуму відбудуться взаємодоповнюючі виставки: XXXIII міжнародна виставка “БудЕКСПО-весна” та XI спеціалізована виставка “Вікна.Двері.Дах”.
Весняний Будівельний Форум завжди відбувається за підтримки партнерів, не виключенням є і цей рік. Відтак, Генеральним спонсором виступила компанія Global Development - це корпорація, що втілює в життя нові інноваційні рішення та проекти і враховує сучасні тенденції, потреби покупців. Традиційно, вже багато років поспіль Офіційним партнером заходу є компанія REHAU - світовий лідер у виробництві продукції з полімерів. Вперше надійним партнером Форуму, у сфері перевезень, виступила компанія ТОВ «Мураха-Захід».
У цьогорічному Форумі братимуть участь понад 120 виробничих та торгових фірм з усіх регіонів України та Польщі, які запропонують широкий асортимент будівельних та оздоблювальних матеріалів, енергозберігаючі технології, вікна та двері, системи утеплення, покрівельні матеріали, цікаві дизайнерські ідеї та проекти з облаштування квартири та багато іншого. З приємністю відзначаємо, що третина компаній це нові імена для Будівельного Форуму.
Цьогорічний Весняний будівельний форум представляє усю різноманітність послуг і продукції ринку будівництва, де задоволення запитів щодо доступного і якісного житла забезпечать наступні компанії: Група компаній «Royal House», яка сьогодні займає лідируючу позицію у сфері виробництва стінових модулів та будівництва багатоквартирних житлових комплексів; компанія «Сервус», яка спеціалізується на каркасному будівництві та компанія Солідбуд, яка розкаже про переваги дерев'яних каркасних будинків і збірних каркасно-щитових будинків, а сучасні технології залізобетонних конструкцій презентуватиме Світловодський завод швидкомонтаваних будівель.
Експозицію Форуму доповнять вікна та двері від провідних компаній ринку, зокрема: Вікна з профілю REHAU – це висока тепло- та звукоізоляція, якість, елегантність і комфорт, яким довіряють мільйони людей; Завод СТЕКО - виробник енергозберігаючих вікон; Компанія FAKRO - виробник широкого асортименту виробів, які гарантують безпеку і комфорт проживання на піддашші; Технічні рішення та легкість, естетика і функціональність це все поєднано у вікнах від компанії Реноме-Партнер; ПП «Роман» запропонує євровікна та двері з тришарового бруса; за допомогою вікон та дверей від компанії «Болена» можна надати будинку індивідуальності та підкреслити статус його господаря; Компанія «ВікноПлюс» забезпечить комфортний клімат в оселі разом зі своїми вікнами, які ще й бути вишуканим та стильним доповненням до інтер’єру.
Архітектурно-художнє рішення майбутньої будівлі визначають стіни та стінові матеріали, які використовуються при будівництві. Відтак, втілити задум архітектора допоможуть такі учасники Весняного Будівельного Форуму 2016 як: ТОВ «АЕРОК», ПП «Леман», ПП «МП Груп», ТОВ «Новастиль», які запропонують широкий асортимент екологічно-чистих стінових матеріалів з вражаючою геометрією виробів. Крім цього, збережуть тепло та затишок у кожній домівці. Надійний захист Вашого будинку забезпечать фахівці компанії ПП “Новий Порядок”, які презентуватимуть в рамках Форуму системи утеплення, пастоподібні фасадні штукатурки і фарби, мінеральні штукатурки та клеї для плитки, матеріали для влаштування основи підлоги від австрійського концерну «Baumit». Отже, зробіть інвестицію у безтурботне майбутнє!
Гарний зовнішній вигляд будинку завдяки новим технологіям продемонструє на Форумі польський виробник матеріалів для фасадного оздоблення KOSBUD, а матеріали, клеї та домішки до бетону представить компанія КЕМА-Україна. Покрівельні та гідроізоляційні роботи різного рівня складності забезпечить ПП Террапроф, крім цього, у арсеналі цієї компанії є проектування «зелених покрівель».
У зв’язку з подорожчанням газу в Україні і обіцянками підняти його ціну до європейського рівня, використання енергозберігаючого обладнання є дуже перспективним і актуальним, відтак використання теплових насосів в Україні набуло широкої актуальності. Рішення та технології у цій сфері пропонують компанії НІБЕ-Україна з тепловими насосами NIBE зі Швеції, компанія Стала енергія презентує американські теплові помпи WaterFurnace та компанія Юніджі, яка пропонує найкраще рішення щодо економічного опалення і резервного електропостачання для об'єкта будь-якої площі (теплові насоси СТС, Швеція).
Як заощадити енергію і не платити великих рахунків за газ дасть відповідь компанія Warmhaus продемонструвавши лінійку твердопаливних котлів власного виробництва, а компанія ВаріантАгроБуд, GERDMAN, приватна фірма Капір представить радіатори та котельне обладнання. Крім цього, компанія Теплокрам допоможе отримати оптимальну енергонезалежність застосовуючи каміни, топки, радіатори і системи димоходів та ін. Варто зауважити, що зекономити на освітленні Ви зможете з LED-Світильниками від Державного підприємства «Новатор».
Цьогорічний Весняний будівельний форум доповнився компаніями, які представляють матеріали для фасадного оздоблення та декоративної штукатурки (San Marco); виробниками предметів декору та інтер’єру, шпалер, гардин, кованих виробів (Франс Гардінер, Кошкін дом, Артдеко, Топ Бетон, Orvit); компаніями, які представлять світові та ілюмінаційні рішення для дому, садово-парковий і ландшафтний дизайн (Hedera, Газони України).
Цікавість до інформації про новітні технології наростає. Це не дивно, адже від їх впровадження і застосування залежить більш ефективне використання ресурсів та суттєве зниження грошових витрат. Тому, в рамках Весняного Будівельного Форуму запланована програма супутніх заходів, яка передбачатиме поширення інформації про маленькі, але дієві кроки до великого заощадження енергії; підготовку та подання проектів за участю малого і середнього бізнесу на конкурси програми Горизонт 2020; енергозберігаючі віконні системи REHAU та, що важливо знати при заміні вікон; новітні ідеї та технології енергоефективного будівництва; нове законодавство в час реформування житлово-комунальної сфери. Технічні вимоги для утримання та обслуговування багатоквартирних будинків, «4 кроки до енергоефективності та енергозбереження». Презентації впроваджених рішень та інше. Детальніше тут: Отож реєструйтесь і відвідуйте, адже кількість місць обмежена.
Долучилися до організації Форуму Львівська Обласна Державна Адміністрація, Львівська Міська рада і численні партнери, такі як: Агенція Європейських Інновацій, Конфедерація будівельників України, Спілка виробників будматеріалів, Асоціація виробників лакофарбової продукції, Асоціація будівельників "Будіндустрія", Асоціація «Енергоефективні міста», ГО "Екоклуб" та інші.
Весняний Будівельний Форум - ідеальне місце для встановлення зв'язків, укладання контрактів між організаціями, підприємствами, фірмами-постачальниками і споживачами будівельних матеріалів та послуг.
Надіємось, що активна участь у роботі Форуму дозволить запровадити новітні технології в інфраструктуру міста та області і принесе користь всім, хто зацікавлений у розвитку вітчизняної будівельної галузі.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 322 94 XX XX +380 322 949 112
+380 322 94 XX XX +380 67 332 9252
+380 322 94 XX XX +380 322 949 113
Ідентифікатор: 13371