Відбудеться презентація нової унікальної віконної і дверної системи Reynaers MASTERLINE 8
Vitoris

Відбудеться презентація нової унікальної віконної і дверної системи Reynaers MASTERLINE 8

8 червня відбудеться шоу-презентація нового продукту MASTERLINE 8 від Reynaers, організатором якої виступить компанії Vitoris - офіційний сертифікований партнер Reynaers Aluminium в Україні.

MASTERLINE 8 - нова унікальна віконна і дверна система, яка поєднує в собі нескінченну різноманітність конструктивних можливостей з найвищими в своєму класі теплоізоляційними характеристиками, а також швидкістю виробництва. Доступність різних варіантів дизайну робить лінію MASTERLINE 8 універсальною у використанні в контексті відповідності будь-якому архітектурному стилю. У той же час, система забезпечує максимальну повітро- і водонепроникності, і все це - в рамках 1 системи з глибиною стулки всього 87 мм. Це нове покоління інноваційних рішень для вікон відображає нинішні архітектурні тенденції до максимізації денного світла, пропонуючи виняткові рівні ізоляції.

Шоу-презентація нової системи буде проходить на території майданчика ZALA, створеної компанією Vitoris, яка є компанією №1 по реалізації ексклюзивних рішень по склінню в приватних домоволодіннях вікон, дверей, фасадів, веранд, басейнів, оранжерей, систем сонцезахисту, і офіційний сертифікований партнер Reynaers Aluminium в Україні. Vitoris володіє єдиним в СНД фірмовим салоном Reynaers з повнорозмірними конструкціями. Унікальний салон, висока кваліфікація фахівців, власне конструкторське бюро і багаторічний досвід роботи дозволив Vitoris зайняти лідируючі позиції на українському ринку. 34% всіх встановлених у приватному будівництві алюмінієвих конструкцій - робота фахівців компанії Vitoris.

Компанія Reynaers - міжнародна компанія, визнана у всьому світі, що спеціалізується на розробці сучасних і надійних рішень з алюмінію для вікон, дверей, розсувних дверей, фасадів, веранд, оранжерей і систем сонцезахисту. Reynaers керується принципами енергоефективності, і відповідально підходить до впливу компанії на навколишнє середовище. Компанія заснована в 1965 році, має головний офіс в Бельгії м Дюффель, і представництва в 40 країнах світу. Reynaers поставляє товар у більш ніж в 60 країн світу.

Спираючись на свої досягнення і лідерські позиції на ринку, компанія Vitoris презентує нову віконну систему наступного покоління MASTERLINE 8 від Reynaers. У гостей шоу-презентації буде унікальна можливість одним із перших побачити і протестувати нову віконну систему.
Ідентифікатор: 13474