Розширення асортименту. Нова позиція багатофункціонального скла Stopray Neo

Розширення асортименту. Нова позиція багатофункціонального скла Stopray Neo

Студія віконних рішень Дизайн Пласт на додаток до повної лінійці склопакетів виробника Glasstrosch, тепер може запропонувати своїм Замовникам склопакети з багатофункціональним склом Stopray Neo виробництва компанії AGC Glass Europe, Бельгія.

Stopray - це скло з багатофункціональним магнетронним нано - покриттям для забезпечення захисту від сонця і поліпшеною теплоізоляцією.

Stopray Neo - ідеальний баланс температур!

Stopray Neo є склом з м'яким високоселективним нано - покриттям. Воно відрізняється прекрасними показниками по захисту від надлишкової сонячної енергії одночасно з чудовими характеристиками по теплозахисту.
Stopray Neo має високий рівень світлопропускання (LT = 60 %) і дозволяє вирішувати завдання енергозбереження та сонцезахисту, забезпечуючи при цьому необхідний зовнішній вигляд, а також створюючи комфортний мікроклімат для людей, що знаходяться всередині будівлі.

Переваги Stopray Neo:
• висока селективність ;
• може використовуватися в будь-якому кліматі: поєднує в собі високий ступінь захисту від сонячного випромінювання в літній сезон зі значною теплоізоляційної здатністю в зимовий час ;
• нейтральний блакитний відтінок ;
• високий рівень світлопропускання (LT = 60 %), високий ступінь захисту від сонячного випромінювання (SF = 40 %) хороші показники по теплозахисту (Ug - value = 1.1W / m².K).

Світло, Тепло та не Жарко.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 50 740 5544
Показати телефон+380 67 701 0044
Ідентифікатор: 13554