UDEN-S на всеукраїнській виставці «Енергоефективність. Енергозбереження» в Кропивницькому

UDEN-S на всеукраїнській виставці «Енергоефективність. Енергозбереження» в Кропивницькому

Наймасштабнішою подією в рамках проведення «Тижня енергоефективності та енергозбереження» у Кропивницькому стала тематична виставка, присвячена актуальним питанням дбайливого ставлення до використання енергетичних ресурсів, популяризації економічних, екологічних та соціальних переваг енергозбереження.
Виставка «Енергоефективність. Енергозбереження» в місті проходила вперше. 9 вересня у приміщенні аеропорту обласного центру серед 25 компаній, котрі працюють у сфері енергозбереження, у виставці активно прийняв участь і наш теплий бренд.
Стенд з яскравими енергозберігаючими обігрівачами UDEN-S було видно здалеку, він привертав жваву увагу відвідувачів до нашої продукції. Всього за 4 години більше 400 гостей виставки відвідали стенд, отримали кваліфіковану консультацію та відповіді на свої запитання. Крім класичних білих панелей особливо зацікавили та викликали захват дизайн-обігрівачі з ручним розписом, фотодруком і, звичайно ж, унікальні новинки – керамогранітні обігрівачі, аналогів котрим немає не тільки на українському, а й на ринку за кордоном.
Енергоефективність, якість, надійність та раціональність використання системи опалення UDEN-S у квартирах, приватних будинках, офісах, дитячих садках та школах – основні моменти, на які звернув увагу директор торгового дому Михайло Сафонов на конференції-презентації, що відбулася у рамках виставки:
«Наша компанія – один із піонерів в області розвитку енергоефективного опалення в Україні, чим ми дуже пишаємося. Сьогодні питання енергозбереження значуще для кожної української сім'ї і країни в цілому. Масштабне впровадження енергозберігаючих технологій дозволить зменшити комунальні витрати населення, існуючі борги, прискорити процес відмови від дорогих енергоносіїв, збільшити об’єми використання власних енергоресурсів та відновлювальних джерел енергії».
Дякуємо організаторам виставки – Кропивницькій міській раді та Кіровоградському національному технічному університету – за запрошення та виражаємо готовність взяти участь у ній наступного року.
Впевнені, ця виставка просто приречена стати щорічною та всеукраїнською, з сотнями учасників та тисячами відвідувачів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
+380 522 27 XX XX +380 99 027 2098
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
Ідентифікатор: 13598