Купи вікна - отримай компенсацію 35%
Віктор Бишовець

Купи вікна - отримай компенсацію 35%

З 05.10.2016 відновлює дію Державна програма енергоефективності «Теплий дім».

АБ «Укргазбанк» вже відновив кредитування за програмою «Теплий дім».

Студія віконних рішень Дизайн пласт® спільно з нашим партнером АБ «Укргазбанк» пропонує своїм Замовникам вікна з профільних систем REHAU c енергозберігаючим склопакетом з можливістю отримання компенсації по енергокредіту.

Відсоток компенсації збільшено з 30% до 35% для всіх категорій позичальників (сума компенсації не повинна перевищувати 14 000 гривень за однією кредитною угодою).

Алгоритм надання енергокредіта «Теплий дім» в АБ «Укргазбанк» залишився колишнім, з умовами і по-крокової інструкцією його видачі можна ознайомитися в розділі Новини «ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОГРАМИ «ТЕПЛИЙ ДІМ» від УКРГАЗБАНК» нашого корпоративного сайту 2.

Дія програми заплановано до кінця 2017 року. Сума, виділена на компенсацію енергозбереження обмежена, тому варто поквапитися!

Високоякісні енергоефективні конструкції наша Студія віконних рішень Дизайн Пласт® надасть Вам у всьому різноманітті комплектації, квітів, форм і розмірів. А наші менеджери проконсультують Вас з питань оформлення енергокредіта і зв'яжуть зі зручним Вам відділенням АБ «Укргазбанк».

Поспішайте встигнути -разом збережемо Тепло і Гроші!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 50 740 5544
Показати телефон+380 67 701 0044
Ідентифікатор: 13623