Розширення асортименту. Мультифункціональний скло другого покоління

Розширення асортименту. Мультифункціональний скло другого покоління

Студія віконних рішень Дизайн пласт® розширює асортимент багатофункціональних склопакетів пропозицією Life Glass від компанії Pikington, Великобританія.

Pikington Life Glass - це мультифункціональний скло другого покоління з твердим низькоемісійним покриттям з 2-х тонких шарів срібла для забезпечення захисту від сонця і поліпшення теплоізоляції.

Pikington Life Glass - БІЛЬШЕ СВІТЛА, МЕНШЕ ВИТРАТ!

Life Glass відрізняється прекрасними показниками по захисту від надлишкової сонячної енергії одночасно з відмінними характеристиками по теплозахисту, при цьому зберігає прозорість скла.

У холодну пору року срібне покриття відображає теплове випромінювання від нагрівальних елементів і приладів всередину приміщення і не дає йому виходити назовні. Коефіцієнт опору теплопередачі до 0.68 м2C / Вт.

У спеку Life Glass вибірково відображає хвилі УФ-діапазону і більшу частину інфрачервоного випромінювання, яке нагріває приміщення. Хвилі світлового діапазону (видиме світло) безперешкодно проходять крізь скло, як через звичайне. Сонячний фактор до 47%.

Вирішуючи завдання енергозбереження, Life Glass одночасно забезпечує необхідний зовнішній вигляд і створює комфортний мікроклімат для людей, що знаходяться всередині будівлі.

Склопакети з застосуванням скла Life Glass використовуються в приміщеннях, де важливе енергозбереження, солнцезащита і хороше природне освітлення.

СВІТЛО, тепло і Чи не жарко.

Детальніше про склопакети Pikington Life Glass в статті «Склопакети Pikington Life Glass - мультифункціональний скло другого покоління» нашого корпоративного сайту 2.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 50 740 5544
Показати телефон+380 67 701 0044
Ідентифікатор: 13645