Компанія «Кнауф Інсулейшн» пройшла важливу віху на шляху до досягнення цілей сталого розвитку

Компанія «Кнауф Інсулейшн» пройшла важливу віху на шляху до досягнення цілей сталого розвитку

Компанія «Кнауф Інсулейшн» представила свій черговий річний Звіт про сталий розвиток за підсумками 2016 року. З повною версією Звіту Ви можете ознайомитися тут.
У 2010 році ми поставили перед собою амбітні цілі до 2020 року, які, в тому числі, включали різке скорочення викидів CO2 і споживання енергії на 20%, повне скорочення відходів виробництва (до 0%), зниження часу простою виробництва в результаті поломок на 50% і скорочення витрат води на 50%.
У 2015 році, тобто на середині нашого шляху, ми з гордістю повідомляємо, що наше споживання енергії скоротилося на 17,5%, викиди CO2 – на 16,4%, відходи – на 58%, а час простою виробництва в результаті поломок – на 5% в порівнянні з аналогічними даними 2010 року.
Важливо відмітити, що 2015 рік ознаменувався значним досягненням – вже в цьому році нам вдалося виконати завдання скорочення витрат води на 50%, поставлене на 2020 рік, тобто на п'ять років раніше від запланованого терміну.
Вінсент Бріар, керівник напрямку Сталого розвитку, Продуктів і Будівництва в Кнауф Інсулейшн, зазначив: «Ми пройшли довгий шлях за ці п'ять років, і наші досягнення в 2015 році, на середині шляху, служать доказом старанної роботи та інноваційної діяльності кожного співробітника компанії «Кнауф Інсулейшн», на всіх рівнях та на всіх напрямках».
«Сьогодні всі усвідомлюють важливість сталого розвитку, розуміють значення таких питань, як енергоефективність, скорочення відходів і часу простою виробництва. Досягнення 2015 року особливо вражають, так як тепер вони також включають в себе і результати роботи 17-ти північноамериканських виробничих майданчиків, які ми придбали у 2014 році».
Новий Звіт інформує про велику кількість ініціатив, які були впроваджені в усіх підрозділах компанії, а також акцентує увагу на тих заводах, які досягли особливих проривів в питаннях енергоменеджменту, скорочення кількості відходів і витрат води.
«Сталий розвиток в «Кнауф Інсулейшн» спрямований на допомогу нашим клієнтам відповідати сучасним вимогам будівництва, що в свою чергу також є показником вдосконалення нашої власної діяльності», – додав Бріар.
У Звіті містяться інтерв'ю з колегами, політикам, проектувальниками, монтажниками, будівельними компаніями і підприємствами роздрібної торгівлі з усього світу, щоб продемонструвати, що ми ставимо завдання сталого розвитку на перше місце серед усього, що робимо в «Кнауф Інсулейшн».
У Звіті також наголошується на нашій ролі в постійному просуванні питань енергоефективності, сталого розвитку та будівельної безпеки на урядовому рівні в усьому світі.
Ми розповідаємо про численні приклади, в яких виступаємо піонерами в зеленому будівництві, тим самим допомагаючи нашим клієнтам отримувати високі оцінки в рейтингових системах оцінювання Зеленого будівництва. Ми також звертаємо увагу на критерії, які вважаємо важливими у формуванні тенденцій зеленого будівництва в майбутньому. Крім того, ми розповідаємо, яким чином інноваційні рішення «Кнауф Інсулейшн» можуть справити позитивний вплив на якість повітря в приміщеннях, акустичний і тепловий комфорт за умови впровадження відповідних державних нормативів.
Інноваційні рішення є основою нашого бізнесу. Саме тому в Звіті детально обговорюються такі продукти як Mineral Plus, наша революційна технології виробництва мінеральної вати на основі скляного штапельного волокна ECOSE® Technology, а також наше нове рішення Rock HVAC. Крім того, додаються цінні відгуки наших клієнтів.
І, нарешті, ми презентуємо унікальну науково-дослідну програму «Кнауф Інсулейшн», яка об'єднує 21 житловий будинок в Бельгії. Метою проекту є доказ реальної практичної користі від монтажу теплоізоляції, яка оцінюється незалежною моніторинговою комісією до і після проведення робіт по утепленню.
Інші теми звіту:
• Наші нові ініціативи в модульному будівництві, розроблені для підтримки урядів, у зв'язку із серйозними проблемами з поселенням біженців в Європі.
• Наші кампанії з просування питань термомодернізації будівель на урядовому рівні в усьому світі.
• Наші активності, спрямовані на вдосконалення будівельних нормативів для гарантії пожежної безпеки будівель.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 13686