Розширено асортимент - скляні козирки і навіси

Розширено асортимент - скляні козирки і навіси

Прозорий козирок захистить вас від дощу і снігу, але не помішає сонцю зігріти вас в теплий літній день забезпечуючи будівлі стильний і сучасний вигляд.
Скляні козирки і навіси виготовляються тільки з безпечного скла: загартованого або триплексного. Кожна конструкція має свої власні розміри - стандартів тут немає. Товщина і якість матеріалу, а також спосіб кріплення скляних козирків залежить як від побажань замовника, так і від об'єктивних вимог до міцності конструкції. Основні види навісів зі скла розглянуті нижче.

Скло, яке використовується для виробництва навісів і козирків, можна назвати абсолютно ідеальним матеріалом, так як воно має високий опір агресивних проявів навколишнього середовища - воно не гниє і не піддається впливу корозії. Навіть через десятки років після початку експлуатації скляний козирок матиме той же гарний зовнішній вигляд, що і в день його установки.

Скляні козирки і навіси відрізняються своїм високим рівнем безпеки і навіть при пошкодженні не становлять небезпеки для людини. У якості основного матеріалу для виготовлення навісів і козирків використовується триплексне скло, яке представляє собою композит, що складається відразу з декількох міцних шарів матеріалів - безпосередньо самого скла і спеціальної плівки. Триплекс відрізняється своїм високим рівнем стійкості до механічних навантажень, а також значно більш тривалим терміном експлуатації. Крім того, навіть при досить великих пошкодженнях такий матеріал не розколюється, тим самим, не травмуючи людини.
Трохи рідше для виготовлення навісів і козирків використовується загартоване скло, яке відрізняється не просто високою міцністю надійністю, але ще і стійкістю до значних перепадів температур. Краї скла, яке використовуються в якості основного матеріалу для виготовлення сучасних навісів, оброблені особливим чином - вони мають високу міцність і при цьому забезпечують максимальну якість кріплення.

Фурнітура для таких конструкцій виготовляється із дуже міцного металу, що дає можливість повністю виключити поломку таких елементів у процесі експлуатації. Для монтажу навісів і козирків зі скла ми використовуємо тільки найякісніший комплекс із тросів і штанг або ж спеціальний зварений сталевий каркас.
Доглядати за скляним козирком дуже просто - його можна мити звичайними засобами для скла, у тому числі агресивною хімією в разі сильних забруднень.

Технічні характеристики скляних козирків
1) Застосовується скло
Товщина скла: 10 -26мм. Структура: одношарова (одне скло), багатошарова - триплекс (два і більш скла склеєні між собою). Все скло безпечне / загартоване, з полірованими крайками.
2) Колір скла
Застосовується скло може бути наступних видів: прозоре, тоноване в масі сіре, тоноване в масі бронза, тоноване в масі синє, матове.
3) Обмеження за розмірами полотна
Мінімальний розмір - 200х300мм, максимальний розмір - 2440х4200мм.
4) Матеріал фурнітури
Нержавіюча сталь, звичайна сталь.
5) Колір фурнітури
Полірована нержавіюча сталь, матова нержавіюча сталь. Підсистеми і ферми, виконані зі звичайної сталі, фарбуються в будь-який колір по таблиці кольорів RAL.
6) Форма скляного полотна
Прямокутник, трапеція, півсфера, складна форма (за шаблоном).
7) Технологічний зазор між скляними полотнами: 1-3 мм
8) Вага кв.м. скла 10мм - 25 кг. / кв.м.

3 рівні безпеки виробів зі скла:
- Відсутність осколків - загартоване скло розсипається на невеликі безпечні кубики з гладкою кромкою.
- Скло з двох сторін покрите плівкою (аналогічної автомобільному склу) - при ударі скло тріскається, але не розсипається.
- Край скла якісно оброблений, за нього можна безпечно братися руками.
Ми виготовляємо якісні скляні козирки і навіси, які відрізняються своїм гарним зовнішнім виглядом і тривалим терміном експлуатації.
Примітка! Зверніть увагу, наші вироби не є складськими позиціями, а виготовляються під замовлення. Попередній розрахунок вартості Вашого козирка залежно від бажаного розміру, типу скла, виду конструкції і її кріплення до будівлі зробить менеджер нашої компанії і прибуде на об'єкт для проведення вимірів у зручний для замовника час.
Чому варто звернутися саме до нас?
1.У нас помірні ціни і приємний сервіс.
2. Ми оперативно обробляємо входять заявки, своєчасно реагуємо на питання клієнтів, а наші фахівці виконують роботи в максимально стислі терміни.
3.У нас власне виробництво, ми не встановлюємо на свою продукцію націнки. Звертаючись до нас, Ви отримуєте якісні конструкції і одночасно економите.
4.100% контроль якості на всіх етапах проведення робіт.
5. Ми надаємо гарантію до 10 років!
6. Створення проекту конструкції.

Всі наші вироби відрізняються своєю надійністю і функціональністю, тоді як висока якість виконання дозволяє експлуатувати їх без проблем на протязі тривалого часу.

Оформити замовлення на скляні козирки в Дніпрі можна зв'язавшись із нами по телефону.
Ми бажаємо, щоб у вашому домі завжди було тепло і затишно! Щастя Вашій родині!
Запрошуємо до співпраці дилерів, виконробів, дизайнерів, архітекторів, будівельні компанії!
З нами надійно! Чекаємо ваших дзвінків!
Працюємо по всій Україні.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 95 511 XX XX +380 95 511 3213
+380 95 511 XX XX +380 67 634 5613
Ідентифікатор: 13762